Ντροπή: Έκλεψαν τα γαϊδουράκια από το αγρόκτημα του Χαμόγελου του Παιδιού

Έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, ώστε να επιστρέψουν και πάλι στην αγκαλιά των παιδιών

Must Read

Το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου, οι άνθρωποι του «Χαμόγελου του Παιδιού», με μεγάλη τους λύπη διαπίστωσαν ότι εκλάπησαν τα δύο από τα τέσσερα συνολικά γαϊδουράκια που έχουν γίνει οι καλύτεροι σύντροφοι ζωής των παιδιών που μεγαλώνουν στο νησί της Κέρκυρας, χαρίζοντάς τους καθημερινά στιγμές χαράς, δράσης αλλά και γαλήνης.

Είναι η δεύτερη φορά, τα τελευταία δύο χρόνια, που τα αγαπημένα ζωάκια των παιδιών γίνονται στόχος επιτήδειων, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν και να σεβαστούν την ήρεμη συνύπαρξη των παιδιών με τα ζώα, τα οποία αποτελούν βάλσαμο για την ψυχούλα τους. Ο Μάρκος και η Γωγώ, ονόματα που τα ίδια τα παιδιά χάρισαν στα δύο γαϊδουράκια, δημιουργούν ένα μεγάλο κενό στις καρδιές των παιδιών και θα τους λείψουν.

Μπορεί να μην υπάρχει, ακόμα, μηχανισμός Amber και Missing Alert για την εξαφάνιση και αρπαγή των ζώων, υπάρχει όμως ο κόσμος που εδώ και 27 χρόνια ενδιαφέρεται και στηρίζει τα παιδιά, προστατεύοντας ό,τι πιο πολύτιμο: το Χαμόγελό τους.

Η ζωοκλοπή είναι αδίκημα και Το Χαμόγελο του Παιδιού θα προβεί σε κάθε δυνατή κινητοποίηση για να επιστρέψουν και πάλι τα δύο αγαπημένα γαϊδουράκια στην αγκαλιά των παιδιών.

Παρακαλεί επίσης όλους τους πολίτες, τους φίλους του, αλλά και οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει άμεσα, τόσο με τις Αστυνομικές Αρχές, όσο και με τον Οργανισμό στη Γραμμή SOS 1056, τηρώντας απόλυτη εχεμύθεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Νεκροί δύο άνδρες μετά από φωτιά σε Σπάρτη και Κομοτηνή

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε Σπάρτη και Κομοτηνή, με αποτέλεσμα να χάσουν την...

More Articles Like This