Τραυματισμοί δύο τουριστών σήμερα στην Κρήτη

Ένας 50χρονος Γερμανός και μια 23χρονη Ρωσίδα

Must Read

Στο κενό έπεσε από μεγάλο ύψος ένας 50χρονος άνδρας στην παραλία Λύκος στα Χανιά της Κρήτης, κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα πριν από τις 5 το απόγευμα και στην περιοχή, σύμφωνα με το cretapost.gr, σήμανε συναγερμός. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία ειδικού γιατρού από το Κέντρο Υγείας Σφακίων, αλλά και κλιμάκιο πυροσβεστών από το Π.Κ. Ανωπόλεως, προκειμένου να παραλάβει τον 50χρονο, ο οποίος αποδείχτηκε πως είναι τουρίστας από τη Γερμανία.

Νωρίτερα, εξάλλου, μία 23χρονη τουρίστρια από τη Ρωσία ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε μόλις βγήκε από τη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Το περιστατικό συνέβη στις 2 το μεσημέρι στη διάσημη παραλία του Μπάλου, επίσης στα Χανιά, με τους δικούς της να ειδοποιούν το 112 μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Ο ναυαγοσώστης της παραλίας βοήθησε να τη μεταφέρουν την 23χρονη σε καραβάκι που εκτελεί το δρομολόγιο Μπάλος – Καβονήσι Κισσάμου και από την Κίσσαμο την παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί η κοπέλα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί ο λόγος που προκάλεσε τη λιποθυμία και τον ελαφρύ –ευτυχώς- τραυματισμό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This