Ξεσπάθωσαν οι Πομάκοι κατά του νέου ψευτομουφτή της Ξάνθης

«Φούσκωσαν» τα νούμερα της συμμετοχής οι υπεύθυνοι διεξαγωγής της εκλογικής αναμέτρησης

Must Read

«Καταρρέει» το αφήγημα των Τούρκων για την εκλογή ψευτομουφτή στην Ξάνθη, με την σφοδρή επίθεση από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πομάκων, που χαρακτηρίζει «φιάσκο» την όλη διαδικασία.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων της περιοχής δεν πήρε μέρος στη διαδικασία, ενώ ψήφισαν ακόμα και ανήλικα παιδιά. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν, αποκλείστηκαν μη αρεστοί υποψήφιοι, ενώ οι υπεύθυνοι της εκλογής «φούσκωσαν» τα νούμερα της συμμετοχής.

«Είναι φανερό ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη των πιστών μουσουλμάνων και χρησιμοποιούν τα τζαμιά για να ασκούν ανθελληνική πολιτική. Κάνοντας πλύση εγκεφάλου, οι γενίτσαροι/δεβσιρμέδες ταΐζουν τον κόσμο με φανατισμό και μισαλλοδοξία για να δικαιολογούν τον μισθό τους από τα μυστικά κονδύλια του τουρκικού κράτους, τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των Πομάκων βασανίζεται στα καπνοχώραφα, υποφέρει από τη φτώχεια και οι άνεργοι νέοι παίρνουν τον δρόμο της ξενιτιάς στην Ευρώπη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Ιμάμ Αχμέτ.

Η εκλογή του ψευτομουφτή έγινε σε όλα τα τζαμιά της Ξάνθης στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο Μουσταφά Τράμπα εκλέχτηκε νέος ψευτομουφτής Ξάνθης στις εκλογές που έγιναν διά ανατάσεως χειρός. Ο Μουσταφά Τράμπα έλαβε το 65%, δηλαδή 4.750 ψήφους. Ο δεύτερος υποψήφιος, Μουσταφά Κάμο, συγκέντρωσε 35%, 2.570 ψήφους και ολοκλήρωσε τις εκλογές στη δεύτερη θέση.

Στην ανακοίνωση μάλιστα εξηγούν: «Η συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων της Ξάνθης απέφυγε να λάβει μέρος στην ιερή προσευχή της Παρασκευής. Με αυτόν τον τρόπο έδειξαν ότι δεν είναι κατωτέρας νοημοσύνης άνθρωποι και υποχείρια. Για παράδειγμα, σε ένα τζαμί στα πομακοχώρια, όπου συνήθως συγκεντρώνονταν τουλάχιστον 200 άτομα, την ημέρα της “εκλογής” μετά βίας συγκεντρώθηκαν 80, αλλά οι ψήφοι που καταμετρήθηκαν, με έναν μαγικό τρόπο, ήταν πάνω από… 120! Σε ορεινούς πομακικούς οικισμούς με ελάχιστους κατοίκους οι ψήφοι που προέκυψαν ήταν… πολλαπλάσιοι του πραγματικού πληθυσμού! Φαίνεται ότι μαζί με τους κτηνοτρόφους ψήφισαν τα… κατσίκια τους! Σε άλλα τζαμιά οι πιστοί αποχώρησαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας, προκειμένου να μην πάρουν μέρος στη συντελούμενη φαρσοκωμωδία».

Και ολοκληρώνουν αναφέροντας: «Μόνο στη Βόρεια Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν πιθανόν να διοργανώνονται τέτοιες… “εκλογές”»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This