Μυστήριο με τον εξαφανισμένο 25χρονο: Βρέθηκε καμένος από τη μέση και κάτω!

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του κλειδωμένο και μετέπειτα ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός και απανθρακωμένος

Must Read

Δραματική είναι η κατάληξη ενός νέου ανθρώπου από τον Άλιμο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, καθώς βρέθηκε καμένος σε ερημική περιοχή της Κερατέας.

Το χαμόγελο του παιδιού είχε εκδώσει missing alert και αφού εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην περιοχή του Μαρκοπούλου άρχισαν οι έρευνες. Κάποια στιγμή στις 2.30 ώρα το μεσημέρι της Κυριακής, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκοπούλου. Μετά την ανακοίνωση του missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, υπήρξαν ομάδες αναζήτησης από τον Δήμο Μακροπόυλου, από την Πολιτική Προστασία, τον Δήμο Σαρωνικού αλλά και από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Τελικά, το στίγμα εντοπίστηκε κάπου στο δάσος του Κουβαρά. Το μεσημέρι της Κυριακής οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο σε ένα ξέφωτο του βουνού, που από την πίσω πλευρά βρίσκεται η περιοχή της Κακής Θάλασσας στην Κερατέα. Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του κλειδωμένο και η έρευνα απλώθηκε, και το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ο 25χρονος βρέθηκε νεκρός, και καμένος, από τη μέση και κάτω, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν απανθρακωμένος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This