Συναγερμός στον Ερυθρό Σταυρό – Προσπάθησαν να αρπάξουν τον «Έσκο»;

Δύο αυτοκίνητα έφτασαν έξω από το νοσοκομείο - Έπιασαν τον θείο του 30χρονου

Must Read

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι αστυνομικοί που φρουρούν τον τραυματισμένο από τα πυρά της ανθυπαστυνόμου, 30χρονο κακοποιό με το πρωσωνύμιο «Έσκο» και αρχηγό των συμμοριών που είχαν μετατρέψει τις εστίες της Πολυτεχνειούπολης, στου Ζωγράφου σε ορμητήριό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, οι αστυνομικοί που βρίσκονται στον Ερυθρό Σταυρό για να φρουρούν τον 30χρονο, διαπίστωσαν ότι το απόγευμα της Πέμπτης, έφτασαν στο νοσοκομείο δύο οχήματα με 10 Αλβανούς, τα οποία κινούνταν περίεργα. Αμέσως, οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και στο σημείο έφτασε δεύτερη ομάδα ΟΠΚΕ. Όταν οι οδηγοί των οχημάτων αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή, ενώ οδηγούσαν επικίνδυνα, μπαίνοντας ανάποδα σε στενά.

Επιπλέον, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., εντόπισαν έναν Αλβανό, ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει στο όχημα και προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από θάμνους. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν θείος του κακοποιού και τον οδήγησαν στην Υποδιευθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χθες μπήκε στο νοσοκομείο ένας Αλβανός, ο οποίος ρωτούσε τους γιατρούς για την κατάσταση υγείας του τραυματισμένου κακοποιού.

Πλέον, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι άνθρωποι του 30χρονου να προσπαθούν να τον αρπάξουν από το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Δείτε επίσης:

«Να προσέχει με τα λάστιχα» – Έτσι ειδοποιούσε η αστυνομικός τη συμμορία – «Ξέρω τι παιδί έχω» λέει η μητέρα της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This