Προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους επτά από τους συλληφθέντες στην Πολυτεχνειούπολη

Σύμφωνοι ανακριτής και εισαγγελέας

Must Read

Στην φυλακή οδηγούνται οι επτά από τους δεκαέξι κατηγορούμενους στην υπόθεση των εγκληματικών ομάδων που δρούσαν με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, μετά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή.

Διαβάστε ακόμη: Από οικογένεια αστυνομικών η 22χρονη δόκιμος που συνελήφθη με τα μέλη των συμμοριών στην Πολυτεχνειούπολη

Οι κατηγορούμενοι ξεκίνησαν να απολογούνται από νωρίς το πρωί για κατηγορίες που αφορούν την δράση των ομάδων που εξαρθρώθηκαν στην επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι ανά περίπτωση, οι δεκαέξι είναι αντιμέτωποι με αδικήματα που αφορούν εγκληματική οργάνωση, ληστείες, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, διακίνησης ναρκωτικών και άλλα. Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν μετά το πέρας της πολύωρης απολογητικής διαδικασίας, ότι επτά κατηγορούμενοι πρέπει να προφυλακιστούν.

Άλλοι επτά συλληφθέντες στην Πολυτεχνειούπουλη που βαρύνονται με πλημμεληματικές κατηγορίες, παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο, όπου οι δίκες τους αναβλήθηκαν χθες και με εντολή του δικαστηρίου είναι ελεύθεροι μέχρι τις δίκες τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This