Θλίψη στο Ηράκλειο: 55χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Μυστήριο με το θάνατό του

Must Read

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Χερσόνησος Ηρακλείου από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ένας 55χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γύρω στις 5:00 το απόγευμα της Παρασκευής όταν οικεία πρόσωπα του 55χρονου μπήκαν στο σπίτι του στην Χερσόνησο και τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως, ενημέρωσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες που έφτασαν εκεί λίγο αργότερα δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία ιατρική βοήθεια στον άτυχο 55χρονο, αφού είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, ωστόσο από τις Αρχές έχει αποκλειστεί το σενάριο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This