Συναγερμός στα Χανιά: Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι 65χρονου γιατί δεν πουλούσε χωράφι

Must Read

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν την Πέμπτη σε χωριό του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, όταν ένας 56χρονος επιτέθηκε σε 65χρονο επειδή…δεν πουλάει το χωράφι του!

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης επισκέφθηκε το σπίτι του 65χρονου συγχωριανού του στα Χανιά και του εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει ένα από τα χωράφια του. Ωστόσο, ο 65χρονος δήλωσε ότι το χωράφι δεν πωλείται και τότε ο 56χρονος άρχισε να φωνάζει και να τον χτυπάει με την γκλίτσα που κρατούσε.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Κισσάμου, ελαφρά τραυματισμένος, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Ωστόσο, στις 3 τα ξημερώματα άγνωστος έφτασε με το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι του 65χρονου και άνοιξε πυρ.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This