Γυναίκα στη Νέα Ιωνία κατήγγειλε ότι τη βίασε ο σύντροφός της με απειλή όπλου

Στο σπίτι βρέθηκαν δύο πιστόλια και ένα πολεμικό όπλο με διόπτρα

Must Read

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία, καθώς από ένα σπίτι ακούγονταν γυναικείες φωνές και μεγάλη ένταση.

Οι γείτονες αναστατώθηκαν από τις φωνές και κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής λέγοντας ότι κάποιος σε σπίτι δέρνει μια γυναίκα. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με τους περίοικους να τους υποδεικνύουν το σημείο όπου ακούγονταν η φασαρία.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι, τους άνοιξε ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής και σε ερώτηση τους τι «συμβαίνει εδώ» τους απάντησε ότι «όλα είναι καλά».

Ωστόσο, οι αστυνομικοί διέκριναν μια γυναίκα μέσα στο σπίτι η οποία προσπαθούσε να νοήματα να τους ζητήσει βοήθεια. Έτσι, οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μπήκαν μέσα και τότε η γυναίκα κατήγγειλε ότι τη βίασε ο σύντροφός της με την απειλή όπλου.

Βρέθηκε πολεμικό τουφέκι με διόπτρα

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι άνδρες της αστυνομίας στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν δύο πιστόλια και ένα πολεμικό όπλο με διόπτρα και δίποδο.

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα οδηγήθηκαν στο τμήμα από τους αστυνομικούς προκειμένου να αποσαφηνιστεί η υπόθεση.

Στην υπόθεση που είναι υπό διερεύνηση έχει εμπλακεί και η ασφάλεια εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του πολεμικού όπλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πλαστοί «υπουργικοί» λογαριασμοί υβρίζουν την Καρυστιανού και ξεπλένουν τον Μίχο

Τι μπορεί να συνδέει το εθνικό έγκλημα των Τεμπών με το κοινωνικό έγκλημα του Κολωνού; Φαινομενικά, τίποτα. Πέραν φυσικά...

More Articles Like This