Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Παραδόθηκε και ο δεύτερος κατηγορούμενος στην αστυνομία

Ο 19χρονος είχε ταυτοποιηθεί από την πρώτη στιγμή και αναζητούνταν μέχρι τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας

Must Read

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων προσήλθε σήμερα το πρωί, Τρίτη 4/10, ο δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού της 21χρονης κοπέλας από τη Σουηδία. Ο 19χρονος έφτασε με τη παρουσία της συνηγόρου του.

Μετά την καταγγελία της 21χρονης κοπέλας οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας συνέλαβαν τον 23χρονο, ενώ ο 19χρονος, που είχε ταυτοποιηθεί από την πρώτη κιόλας στιγμή, αναζητούνταν μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, οπότε και έληξε το αυτόφωρο. Σήμερα, στη 13.00 το μεσημέρι, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Χανίων ο 23χρονος που κατηγορείται πως τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, μαζί με έναν 19χρονο φίλο του ασέλγησαν σε βάρος μιας 21χρονης.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ωστόσο η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε πως όχι απλά κακοποιήθηκε σεξουαλικά, αλλά ο ένας από τους δράστες τη χτύπησε όταν εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί και επιπλέον τη φωτογράφησε ενώ ήταν ημίγυμνη. Σε βάρος του 23χρονου συλληφθέντα, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ασκήθηκαν διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου να αντιδράσει λόγω μέθης, για σωματικές βλάβες, καθώς και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ιατροδικαστική γνωμάτευση έδειξε ότι η 21χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία υπέστη «βιασμό κατά φύση». Το ιατροδικαστικό πόρισμα της άτυχης κοπέλας μεταβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και από εκεί στην Εισαγγελία.

Διαβάστε ακόμα:

Ποινική διώξη στον 23χρονο δράστη του ομαδικού βιασμού τουρίστριας στα Χανιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This