Αυξάνονται οι υποστηρικτές του Κιμ Γιόνγκ Ουν στην Ελλάδα

Ανησυχητική η στήριξη ακόμα και στις πιο ακραίες επιλογές του Βορειοκορεάτη ηγέτη

Must Read

Η ανθρωπότητα αναστατώθηκε εκ νέου πριν από λίγες ώρες, όταν η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε και δεύτερο πύραυλο μεσαίου βεληνεκούς στην θάλασσα της Ιαπωνίας. Να σημειωθεί ότι κατά την πρώτη εκτόξευση η οποία έγινε χωρίς καμία ενημέρωση, επικράτησε πανικός ακόμα και στο Τόκιο, με αρκετούς πολίτες να στρέφονται στα καταφύγια, καθώς ο πύραυλος πέρασε κυριολεκτικά επάνω από ιαπωνικό έδαφος, πριν καταλήξει στην θάλασσά.

Ενώ λοιπόν αυτές οι ακραίες επιλογές του Κιμ Γιονγκ Ουν κάνουν την ανθρωπότητα να ανατριχιάζει και εντείνουν την ανησυχία για το αύριο, στην ελληνική κοινή γνώμη φαίνεται ότι επικρατεί ένα τελείως διαφορετικό κλίμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπειτα από την ανάρτηση του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος μας έδειξε τις χορευτικές του ικανότητες σε κρητικό γλέντι.

Ο Χατζηδάκης λικνίζεται υπό τους ήχους της κριτικής λύρας

Η κοινή συνισταμένη των αντιδράσεων των ελλήνων χρηστών του Twitter, έπειτα από αυτή τη φωτογραφία, συνοψίζεται στην φράση «πάτα το Κιμ»!

Παρόμοιες ήταν και οι αντιδράσεις πριν από λίγες ημέρες, όταν εμφανίστηκε βίντεο με τον πρώην υπουργό Χάρη Θεοχάρη, να παριστάνει τον Τζον Τραβόλτα σε δεξίωση μεγάλης εταιρίας.

@newsbreakgr

Οι χορευτικές φιγούρες του Χάρη Θεοχάρη – Ζωή χωρίς προβλήματα! #theoharis #haristheoharis #harrytheoharis

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Είναι εμφανές ότι ο Κιμ με τον Κυριάκο έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Το να φτάνουν όμως οι Έλληνες πολίτες και να καλούν τον Βορειοκορεάτη ηγέτη να καταστρέψει την ανθρωπότητα, μπορεί να θεωρηθεί μία ακραία αντίδραση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This