Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Γιατί πήγε μυστικά στον ανακριτή η Δήμητρα Πισπιρίγκου;

Παραπέμπεται σε δίκη η 33χρονη κατηγορούμενη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Must Read

Στον ανακριτή υπό άκρα μυστικότητα οδηγήθηκε νωρίτερα με συνοδεία δικηγόρου η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η θεία των 3 παιδιών από την Πάτρα για τα οποία ερευνάται ο θάνατός τους.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για πρώτη φορά χωρίς τη μητέρα της και το σύντροφο της μητέρας της αναμένεται να καταθέσει όσα γνωρίζει, καθώς ήταν το μόνο πρόσωπο που βρισκόταν μαζί με την κατηγορούμενη μητέρα στο σπίτι της Μπιζανίου το βράδυ που έχασε τη ζωή της η μικρή Ίριδα. Η αδελφή της κατηγορουμένης ήταν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη όταν η Ίριδα έφυγε από τη ζωή. Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει αυτή την ώρα στην 35η ανακρίτρια σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου φορώντας μαύρα ρούχα και μαύρη μάσκα έφτασε στα δικαστήρια μόνη της συνοδευόμενη από μία δικηγόρο. Σημειώνεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη όταν η Ίριδα έφυγε από τη ζωή και μάλιστα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ήταν εκείνη που βρήκε το μωρό νεκρό στην κούνια του.

Σε δίκη η Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Το βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αποφάσισε την παραπομπή στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας. Οι δικαστές Γεώργιος Κασίμης, πρόεδρος Πλημμελειοδικών, Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος και Θεοδώρα Τραϊανίδου, πλημμελειοδίκες, παραπέμπουν σε δίκη την 33χρονη κατηγορούμενη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This