Δεν άντεξε μια ακόμη εγκαυματίας της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

Λίγες μέρες πριν από την δίκη στις 31 Οκτωβρίου

Must Read

Τέσσερα χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι και μεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός των νεκρών, καθώς μια 70χρονη εγκαυματίας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή, λίγες μέρες πριν από την δίκη στις 31 Οκτωβρίου.

104 είναι πλέον οι νεκροί της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2018 από το Νταού Πεντέλης και είναι η πιο φονική στην ιστορία της Ελλάδας και παράλληλα η δεύτερη πιο φονική πυρκαγιά παγκοσμίως.

Η 70χρονη ζούσε στην περιοχή και είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα, όπως ο αδελφός της και ένας ακόμη στενός συγγενής της, και από την ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω της εισπνοής καπνού, με τον οργανισμό της σταδιακά να καταρρέει. Τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν με υγρό στον πνεύμονα και δυστυχώς τελικά δεν τα κατάφερε…

Η είδηση έγινε γνωστή από κάτοικο της περιοχής με ανάρτησή στο Facebook, αναφέροντας:

«104… Για τους εγκαυματίες από τη φωτιά στο Μάτι η νοσηλεία τους άνοιξε τον ασκό του Αιόλου σε σχέση με θέματα υγείας. Τα 4 χρόνια που διανύσαμε αλλά και για πολλά ακόμα θα εξακολουθούν να νοσηλεύονται και να κάνουν επεμβάσεις σε σχέση με τα εγκαύματα αλλά και για άλλα θέματα υγείας που προκλήθηκαν από αυτά.

Μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία και μακροχρόνια νοσηλεία στο νοσοκομείο και ενώ οι συγγενείς της ήλπιζαν πως θα έπαιρνε εξιτήριο για να συνεχίσει σε κέντρο αποκατάστασης, δυστυχώς η έκβαση δεν ήταν θετική. Λίγο πριν τη δίκη στις 31/10, τα δικά μας θύματα είναι 104».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This