Κόλαση έζησε η 14χρονη από τη Νίκαια: Κακοποιήθηκε σωματικά και σεξουαλικά από τους απαγωγείς της

Τι αποκάλυψε ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Must Read

Στο Μαρκόπουλο βρέθηκε χθες βράδυ η 14χρονη Μαρκέλλα Τ. η οποία είχε απαχθεί στις 7 Οκτωβρίου από τη Νίκαια, μπροστά στα μάτια της αδελφής της, την ώρα που τα δύο κορίτσια πήγαιναν στο φούρνο.

Ένας άνδρας είχε βγει από το αυτοκίνητό του και άρπαξε τη 14χρονη, την έβαλε με τη βία στο όχημα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Άμεσα είχε γίνει δραματική έκκληση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το κορίτσι και οι έρευνες ξεκίνησαν αμέσως και όπως εκτίμησε ο Πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, οι απαγωγείς λόγω αυτής της δημοσιότητας που πήρε το θέμα, αναγκάστηκαν να αφήσουν τη Μαρκέλλα Τ.




Όμως, το μαρτύριο που πέρασε στα χέρια των πέντε απαγωγέων της η ανήλικη ήταν κάτι παραπάνω από φρικτό…

«Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν να φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα, είτε το έσκασε», είπε χαρακτηριστικά στο Mega ο κ.Γιαννόπουλος προσθέτοντας ότι σκοπός των απαγωγέων ήταν να εκδίδουν τη Μαρκέλλα Τ.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του «Χαμόγελου», η ανήλικη μόλις κατάφερε να φύγει μακριά από τους βασανιστές της, επικοινώνησε πρώτα με τους γονείς της και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This