Ψυχολόγος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. «ξεμπρόστιασε» τον Γιώργο Γιαννόπουλο

Κατάθεση-καταπέλτης κατά του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση εξάχρονης

Must Read

Με την εξαντλητική κατάθεση της ψυχολόγου και αξιωματικού της Αστυνομίας, η οποία είχε εξετάσει το 2013 την ανήλικη που κατηγορεί τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργο Γιαννόπουλο για σεξουαλική κακοποίηση, συνεχίστηκε χθες η δίκη του 70χρονου μουσικού.

Η μάρτυρας σε όλους τους τόνους ξεκαθάρισε ότι η νεαρή κοπέλα, που φέρεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία μόλις έξι ετών, βίωσε όσα καταγγέλλει. Μάλιστα, τόνισε ότι σύμφωνα με την επιστημονική της άποψη «δεν είχε κάποιο όφελος το παιδί να καταγγείλει ψευδώς τον κατηγορούμενο. Δεν ήθελε, για παράδειγμα, να τραβήξει την προσοχή».

Απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης σχετικά με το γιατί συνέταξε την έκθεσή της το 2015, ενώ είχε εξετάσει την ανήλικη το 2013, η μάρτυρας εξήγησε πως το έκανε δύο χρόνια αργότερα επειδή τότε το αιτήθηκε η μητέρα της.

Υπεράσπιση: «Γιατί δεν υπάρχετε πουθενά στη δικογραφία μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, ενώ εξετάσατε το παιδί από το 2013;»

Μάρτυρας: «Τότε η μητέρα αιτήθηκε την έκθεση και τότε τη χορήγησα. Δεν ήρθαν σε μένα μόνο για να πάρουν μια πραγματογνωμοσύνη. Οι γονείς του κοριτσιού ήταν συνεπείς και σταθεροί στο κομμάτι αποκατάστασης του παιδιού τους».

Μάλιστα, όπως σημείωσε, υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι παρακολουθούσε την ανήλικη από το 2013, καθώς έχει στην κατοχή της σημειώσεις, αποδείξεις και βεβαιώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο μουσικός σε πρώτο βαθμό έχει καταδικασθεί σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την έφεση, ενώ έχει κριθεί προφυλακιστέος για άλλη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, υπόθεση που βρίσκεται στο στάδιο της συζήτησης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This