Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Στάθης για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών o δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do και αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Must Read

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στους πνεύμονες το καρκίνωμα nut. H είδηση του θανάτου του ήταν ξαφνική καθώς ο ίδιος δεν είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα της υγείας του με το οποίο πάλευε εδώ και δυο χρόνια και σόκαρε το Πανελλήνιο.

Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, μια δική του συγκλονιτική επιστολή την οποία ο ίδιος θέλησε να δημοσιευτεί μετά το θάνατό του.

Την εν λόγω ανάρτηση διάβασαν στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης με τον δεύτερο να μην αντέχει τη συγκίνηση και να ξεσπάει σε κλάματα.

 «Δεν μπορώ ρε παιδιά… Sorry αλλά δεν μπορώ», είπε ο δημοσιογράφος με δάκρυα στα μάτια.

«Δώσε μου να το τελειώσω», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση.

«Συγγνώμη τώρα. Την κόρη μου σκεφτόμουν. Δεν το ήξερε κανείς. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ξαφνικά μας το είπε η Γεωργία Λινάρδου και δεν καταλαβαίναμε ποιος. Συγγνώμη, αποσυντονιστήκαμε λίγο», είπε μετά από λίγα λεπτά ο Παναγιώτης Στάθης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This