Συνέλαβαν στο Κερατσίνι τους δύο βιαστές της 17χρονης στη Λιβαδειά

Την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την οδήγησαν σε χωράφι της περιοχής όπου τη βίασαν διαδοχικά

Must Read

Στη σύλληψη ενός 23χρονου κι ενός 26χρονου για τον βιασμό μιας 17χρονης στη Λιβαδειά, προχώρησε χθες το βράδυ η αστυνομία στο Κερατσίνι, με τη βοήθεια των στοιχείων που συγκέντρωσε για την υπόθεση και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η καταγγελία της ανήλικης είχε γίνει στις 2 Οκτωβρίου στην Ασφάλεια Λιβαδειάς και σε αυτήν υποστήριζε ότι είχε κλείσει ραντεβού μέσω διαδικτύου με τον έναν άνδρα, αλλά εμφανίστηκαν δύο, την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την οδήγησαν σε χωράφι της περιοχής όπου τη βίασαν διαδοχικά.

Όπως είχε καταθέσει η 17χρονη στους αστυνομικούς, οι δύο δράστες πριν την κακοποιήσουν είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών. Σήμερα οι δύο δράστες οδηγούνται στην Εισαγγελία Λιβαδειάς.




Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάσθηκε, μετά από άμεση και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, υπόθεση βιασμού ανήλικης, η οποία, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 02-10-2022, σε αγροτική περιοχή της Λιβαδειάς Βοιωτίας.

Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν δύο (2) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Σε βάρος των ανωτέρω εκδόθηκαν αντίστοιχα Εντάλματα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, στο πλαίσιο των οποίων αναζητήθηκαν και συνελήφθησαν χθες (13-10-2022) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σε περιοχή της Αττικής.

Οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This