Στο Παίδων η 12χρονη και τα ανήλικα αδέλφια της – Φύλακας άγγελος η 19χρονη αδερφή τους

Είχε να πάει σχολείο από το Πάσχα του 2021

Must Read

Δεν είναι μόνο η έρευνα των Αρχών σε εξέλιξη για το κύκλωμα των παιδοβιαστών, αλλά μια ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση, που αφορά στην γιατρειά της ψυχής της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας σε μια τόσο τρυφερή ηλικία.

Διαβάστε ακόμη: «Κτήνος, παιδεραστή! Θα σε θάψω!» – Τα μηνύματα της μάνας της 12χρονης με τον Μίχο

Πλέον η 12χρονη και τα ανήλια αδερφάκια της φιλοξενούνται στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, μετά και τη σύλληψη της 37χρονης μητέρας τους. Στο πλευρό των ανήλικων βρίσκεται η μεγαλύτερη 19χρονη αδερφή τους, που έχει αναλάβει πλέον τον ρόλο του φύλακα άγγελου, ενώ τις λίγες ώρες που λείπει την αντικαθιστά η γιαγιά των παιδιών.

Έχει αναλάβει έναν ρόλο παρένθετου γονέα, όπως σχολίασε και η παιδοψυχολόγος, Χριστίνα Μπογιατζή.




Η ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η 12χρονη δεν είναι καλή. «Έχει να κάνει με τον επανατραυματισμό. Και δεν είναι οξύς μια φορά είναι επαναλαμβανόμενος» εξηγεί η κ. Μπογιατζή.

Από το Πάσχα του 2021 είχε να πάει σχολείο η 12χρονη

Τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύουν το τι συνέβαινε στην οικογένεια και τη ζωή του παιδιού, αποκαλύπτουν ότι συστηματικά έλειπε από το σχολείο και μάλιστα ότι το γνώριζε η μητέρα του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι άνθρωποι του περιβάλλοντος της οικογένειας αποκάλυψαν ακόμη πως όταν από το σχολείο τηλεφωνούσαν στη μητέρα και την ρωτούσαν πού είναι το παιδί, εκείνη προφασιζόταν αδιαθεσία! Να σημειωθεί δε ότι η 12χρονη είχε να πάει σχολείο από το Πάσχα του 2021.

«Είναι απόλυτα τοξικό περιβάλλον. Δεν αναπτύσσονται παιδιά σε περιβάλλον που δεν έχει καμία ασφάλεια σε κανένα επίπεδο. Και θα τολμήσω να πω ότι η ανάπτυξη έχει μπει σε καταστολή» εξήγησε η παιδοψυχολόγος, ενώ πλέον ερευνάται και το κατά πόσο είχαν ειδοποιηθεί οι αρχές, η πρόνοια και οι αρμόδιοι φορείς για τις συνθήκες που ζούσαν τα 8 παιδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This