48χρονος ασελγούσε στην 13χρονη κόρη της συντρόφου του!

Νέα υπόθεση φρίκης για ανήλικο κορίτσι

Must Read

Ακόμα μία υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού ήρθε στη δημοσιότητα. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εντόπισαν και συνέλαβαν το βράδυ της Παρασκευής 48χρονο άνδρα που ασελγούσε στην κόρη της συντρόφου του.

Ο συλληφθείς, που συζούσε με τη μητέρα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη με ένταλμα, βραδινές ώρες σήμερα 14-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο ή διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του, κατ’ εξακολούθηση, σε περιοχή της Αθήνας.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This