Μπράβο μαχητή! Τα πρώτα βήματα του Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Συγκινεί η οικογένεια: «Το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!!»

Must Read

Τρία χρόνια μετά το ταξίδι του Παναγιώτη-Ραφαήλ στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε θεραπεία για την νωτιαία μυϊκή ατροφία, κάτι που έγινε εφικτό χάρη και στην κινητοποίηση όλης της κοινωνίας για να συγκεντρωθεί το ποσό των 3,6 εκατ. ευρώ που χρειάζονταν για το ταξίδι του παιδιού στο εξωτερικό, ο μικρός μαχητής στέκεται στα πόδια του και κάνει τα πρώτα του βήματα!

Με τη βοήθεια του «οχήματος», όπως το λέει ο ίδιος και μεταφέρει ο πατέρας του, μέσα από μια πολύ συγκινητική ανάρτηση που έκανε η οικογένεια για να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που βοήθησε.

Γράφει στην ανάρτησή της η οικογένεια:

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!
Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This