Βασίλης Μάγγος: Για τις 15 Μαρτίου αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση του θανάτου του

Η γονείς του 27χρονου έχουν καταθέσει προσφυγή, ζητώντας η υπόθεση να εκδικαστεί ως κακούργημα σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Must Read

Η δίκη για την υπόθεση θανάτου του Βασίλη Μάγγου διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 15 Μαρτίου του 2023, με το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου να κάνει αποδεκτό το αίτημα της οικογένειας του 27χρονου που είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

Ειδικότερα, μετά από ολιγόλεπτη διακοπή της δίκης, η οποία ξεκίνησε σήμερα το πρωί, το δικαστήριο αποδέχτηκε να εκδικαστεί η υπόθεση, αφού προηγουμένως ο Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας αποφανθεί σχετικά με την προσφυγή που έχει καταθέσει η οικογένεια, η οποία ζητά η υπόθεση να εκδικαστεί ως κακούργημα σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Σύμφωνα, εξάλλου, με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επίσης, έκανε, αποδεκτό το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης των τριών κατηγορούμενων αστυνομικών, για αποβολή της παράστασης αγωγής εκ μέρους της οικογένειας.

Οι χαροκαμένοι γονείς του αδικοχαμένου 27χρονου έξω από το δικαστήριο

Ωστόσο, για λόγους ισονομίας, όπως ειπώθηκε, η έδρα κάλεσε τον πατέρα του Βασίλη Μάγγου και τού ζήτησε να προτείνει έξι μάρτυρες πολιτικής αγωγής.

Σημειώνεται πως έξω από τα δικαστήρια υπήρξε ένταση, καθώς αλληλέγγυοι, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα όπως «Δεν υπάρχει Ειρήνη, χωρίς Δικαιοσύνη, δε θα ξεχαστεί τι κάναν στον Βασίλη», απωθήθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν συγκεντρωμένες στο σημείο, καθώς η δίκη διεξάγεται υπό αστυνομικό κλοιό.

  • Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This