«Λαοθάλασσα» στο Καυταντζόγλειο της Θεσσαλονίκης για τον ντόπιο ράπερ Λεξ

Η μουσική ενώνει...

Must Read

Κοσμοσυρροή σήμερα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, με χιλιάδες κόσμου να έχουν καταφθάσει από κάθε γωνιά της χώρας για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Λεξ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα εισιτήρια της συναυλίας μετατράπηκαν σε «μαγικά χαρτάκια», καθώς έχουν σχεδόν εξαντληθεί, ενώ αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ των 25.000 ατόμων που είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούλιο στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν για ένα σπάνιο φαινόμενο στην εγχώρια συναυλιακή αγορά.

Ο καλλιτέχνης από το Φάληρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει εκφράσει ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον την ραπ κουλτούρα που έχει κατακλύσει την συμπρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια, αναμένεται να παρουσιάσει ένα live για το οποίο θα μιλά ξανά ολόκληρη η χώρα τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε, δεκάδες ήταν τα πούλμαν που είχαν ναυλωθεί ειδικά για τη συγκεκριμένη συναυλία από πολυάριθμους θαυμαστές του Θεσσαλονικιού ράπερ, οι οποίοι κατέφθασαν από τις κοντινές Κοζάνη, Καστοριά και Κομοτηνή, καθώς και από την Αθήνα.

«Τα εισιτήρια “έφυγαν” πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη και ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Ψάχνουν μέχρι την τελευταία στιγμή», ανέφεραν οι υπεύθυνοι της North Full Face Entertainment, της ομάδας που ανέλαβε τη διοργάνωση. Υπογραμμίζουν δε τη «δίψα» του κόσμου να παρευρεθεί στη συναυλία, σημειώνοντας ότι στο Καυτανζόγλειο θα βρεθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών: «Κανείς δεν περίμενε τόσο γρήγορη κίνηση για τα εισιτήρια. Έχουν σοκαριστεί με το event, επικρατεί φρενίτιδα. Για να διαπιστώσουμε το μέγεθος, αρκεί να πούμε ότι σε αυτήν τη συναυλία εκτός από τις νεαρές ηλικίες, θα παρευρεθούν και άτομα από 45 ετών και πάνω», ανέφεραν σχετικά.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This