Πρόεδρος Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων: «Η 37χρονη μάνα ανησυχεί για την ζωή της»

Must Read

Για την συμπεριφορά και τις συνθήκες κράτησης της 37χρονης μάνας, που βρίσκεται προφυλακισμένη για διακεκριμμένη μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης κόρης της, στον Κολωνό, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης εξήγησε πως η κρατούμενη που βρίσκεται στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού είναι σε καθεστώς προστασίας λόγω της βαρύτητας του αδικήματος και λόγω της έκτασης που έχει πάρει στα ΜΜΕ. «Είναι ένα θέμα το οποίο έχει συνταράξει όλη την ελληνική κοινωνία και σίγουρα θα έχει και κάποια επίδραση στις άλλες κρατούμενες. Λογικό είναι η διοίκηση της φυλακής να πάρει αυτά τα μέτρα για να μην υπάρξει περίπτωση να δεχθεί κάτι από άλλες συγκατούμενες» ανέφερε.

Σε ερώτηση στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας αν η 37χρονη έχει εκφράσει ανησυχίες για τη ζωή της σημείωσε: «Λογικό δεν είναι; Πώς μπορούμε να γνμωρίζουμε τις αντιδράσεις των υπόλοιπων γυναικών κρατουμένων;».

Όπως υπογράμμισε, η διοίκηση της φυλακής, ο Εισαγγελέας και το Συμβούλιο, θα κρίνουν πόσο διάστημα θα μείνει εκεί κι αν θα πρέπει να μεταφερθεί αλλού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This