Η γραμμή της 38χρονης με το καυστικό υγρό: «Έχει δεχθεί αρκετούς ξυλοδαρμούς» – «Την ημέρα της επίθεσης έγινε κάτι πολύ σοβαρό»

«Πρόκειται για μία κακοποιημένη γυναίκα», λέει ο δικηγόρος της - Καθαριστικό και όχι βιτριόλι το υγρό που έριξε στον 36χρονο

Must Read

Με την παράδοση στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου της 38χρονης γυναίκας που σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την επίθεση με καυστικό υγρό κατά του εν διαστάσει συζύγου της τα ξημερώματα του Σαββάτου, κλείνει ένας κύκλος αυτής της υπόθεσης και ανοίγει ένας άλλος. Αυτός της διαλεύκανσης των συνθηκών υπό τις οποίες σημειώθηκε η επίθεση σε βάρος του Γιώργου Μ.

Ο συνήγορος της Μαρίας Σ., Απόστολος Λύτρας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η παράδοση είχε προγραμματιστεί και είχαν ενημερωθεί οι αρχές, ενώ πρόσθεσε ότι η 38χρονη ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για μια μικρή ποσότητα υγρού, το οποίο πάντως όπως τόνισε δεν ήταν βιτριόλι, αλλά καθαριστικό.

Κάτι που είχε πει η Μαρία Σ. και χθες στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, λέγοντας ότι ήταν ένα οξύ τύπου άκουα φόρτε το οποίο αγόρασε από το διαδίκτυο.




«Την ημέρα της επίθεσης έγινε κάτι πολύ σοβαρό»

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 38χρονης, η ίδια υποστηρίζει πως έχουν ακουστεί αρκετά πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και επανέλαβε πως το καυστικό υγρό δεν ήταν βιτριόλι.

«Το μόνο που μου έχει μεταφέρει είναι ότι έχουν ακουστεί αρκετά πράγματα τα οποία δεν στέκουν με την πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο υγρό, από αυτά που μας είπε, είναι ελάχιστης ποσότητας και είναι καθαριστικό. Ουσιαστικά καμία σχέση με βιτριόλι που έχει ακουστεί».

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για κακοποίηση, ενώ έκανε και μια… μισή αποκάλυψη, λέγοντας ότι την ημέρα της επίθεσης της 38χρονης κατά του 36χρονου, συνέβη κάτι πολύ σοβαρό:

«Πρόκειται για μία κακοποιημένη γυναίκα, από τα λεγόμενά της. Έχει δεχθεί αρκετές φορές ξυλοδαρμούς από τον σύζυγό της και μάλιστα την ημέρα που υπήρχε το ραντεβού στο ξενοδοχείο, δεν θέλω ακόμα να το πω θα το αναφέρει η ίδια, έγινε κάτι πάρα πολύ σοβαρό».

Η πρώτη επέμβαση στον 36χρονο

Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη σήμερα ο 36χρονος Γιώργος Μ., ο οποίος νοσηλεύεται στο Θριάσιο με εκτεταμένα χημικά εγκαύματα στο πρόσωπο και πολύ σοβαρό έγκαυμα στο αριστερό του μάτι.

Σύμφωνα με το Star, όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο και τηρείται μια στάση αναμονής από τους γιατρούς αναφορικά με το μάτι, καθώς πρώτα πρέπει να κλείσει η πληγή και μετά να επέμβει ο εξειδικευμένος καθηγητής οφθαλμολογίας.

«Έχει ένα σοβαρό έγκαυμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Κινδυνεύει το παλικάρι να απωλέσει τελείως την όρασή του από το αριστερό μάτι, γιατί τα εγκαύματα αυτά δίνουν σε απώτερο χρόνο τις σοβαρές επιπλοκές που κάνουν», σχολίασε ο καθηγητής οφθαλμολογίας, Γιώργος Κυμιώνης, ο οποίος εξέτασε τον 36χρονο.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This