Μαθητής-βαποράκι με τσάντα γεμάτη ναρκωτικά

δύο συλλήψεις

Must Read

Ούτε βιβλία ούτε τετράδια, αλλά ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν στη σχολική τσάντα ενός μαθητή στον Βόλο, ο οποίος μαζί με τον 20χρονο συνεργό του είχαν «πλημμυρίσει» το ΕΠΑ.Λ. της περιοχής με χασίς!

Ο 19χρονος μαθητής της Γ’ Λυκείου συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, μερικά μέτρα έξω από το σχολείο, ενώ παράλληλα οι άνδρες της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες και στον 20χρονο διακινητή, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο είχε στήσει πελατολόγιο μέσα στο λύκειο και χρησιμοποιούσε τον πρώτο ως «βαποράκι»!

Ηταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν ο μαθητής είχε βγει στον δρόμο, προκειμένου να συναντηθεί με τον 20χρονο. Είχαν ραντεβού λίγα μέτρα πιο κάτω από το λύκειο στο οποίο φοιτά ο 19χρονος και προφανώς θα προμηθευόταν ποσότητα χασίς για να την περάσει μέσα. Είτε ο μαθητής διέφυγε της προσοχής των εκπαιδευτικών και βγήκε από το σχολείο την ώρα του μαθήματος είτε, κατά πληροφορίες, είχε πάρει αποβολή για φασαρία που είχε προκαλέσει. Τότε, οι αστυνομικοί βρήκαν την ευκαιρία και πλησίασαν τον 19χρονο. Σε σωματική έρευνα που του έκαναν βρήκαν ποσότητα χασίς μέσα στη σχολική του τσάντα.

Συμμαθητές του νεαρού κάνουν λόγο για ύποπτες κινήσεις που είχαν πέσει στην αντίληψή τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος είχε συχνή επαφή με τον 20χρονο, ακόμη και την ώρα των διαλειμμάτων, ενώ συνήθιζαν να ανταλλάσσουν και σακίδια μέσα από τα σχολικά κάγκελα.

Ο 20χρονος, που φέρεται ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε πλησιάσει τουλάχιστον έναν χρόνο πριν τον 19χρονο. Ο μεγαλύτερος προμήθευε τον μαθητή με μικροποσότητες χασίς και ο δεύτερος τις διακινούσε μέσα στο σχολείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This