Ο Κούγιας πρωταγωνιστής σε «θερμό» επεισόδιο σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κόρινθο

Ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Κύψελου καταγγέλλουν πως ο γνωστός ποινικολόγος χειροδίκησε κατά του βοηθού προπονητή, ενός ποδοσφαιριστή και ενός ανήλικου αγοριού!

Must Read

Έκτροπα σημειώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικής αναμέτρησης στην Κόρινθο, με τον Αλέξη Κούγια να επιτίθεται στο team των προπονητών και σε ποδοσφαιριστές τοπικής ομάδας! 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, ο γνωστός ποινικολόγος ενώ βρισκόταν στη φυσούνα, επιτέθηκε φραστικά στον Δημήτρη Ποτήρη, προπονητή του ΠΑΣ Κύψελου, στον βοηθό προπονητή και σε δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σύμφωνα δε με τα λεγόμενα ποδοσφαιριστών, ο ίδιος φέρεται να χτύπησε κιόλας τον βοηθό προπονητή, ένα ανήλικο αγόρι, έναν 20χρονο και έναν ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο.

Οι ποδοσφαιριστές καταγγέλλουν ότι όλα συνέβησαν αναίτια, ενώ, αποτέλεσμα του «θερμού» επεισοδίου ήταν η ομάδα του ΠΑΣ Κύψελου να αρνείται να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο για το β’ ημίχρονο. Μετά τη λήξη του αγώνα που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κορίνθου, η θιγμένη ομάδα κατέθεσε υπόμνημα – αναφορά με αναλυτική καταγραφή του επεισοδίου, η οποία συμπεριλήφθηκε στο φύλλο αγώνα τού διαιτητή κ. Μπεκιάρη.

Κατόπιν, ο ΠΑΣ Κύψελου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά από έναν σκληρό αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που θυμίζει ντέρμπι μεγάλων αντιπάλων, τελείωσε ο αγώνας 0-0. Ο Κύψελος έπαιξε με 10 παίκτες για τα τελευταία 20 λεπτά. Όμως, χτίζουμε αθλητικό πολιτισμό και τραμπουκισμούς και bullying δεν θα δεχτούμε από κανέναν. Η ιστορία αυτή θα έχει συνέχεια. Όλα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνος. Θέλουμε να αγκαλιάσουμε τους παίκτες και προπονητές που βρήκαν το κουράγιο να συνεχίσουν το παιχνίδι και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της ΠΑΣ Κόρινθος μας φιλοξένησαν όμορφα.»

  • Δείτε πλάνα από το γήπεδο:

*πηγή φωτο – βίντεο: loutrakiblog.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This