Συγκλονίζει η Ιφιγένεια που βιάστηκε στα επτά της από τον πατέρα της: «Μου έλεγε ότι όλοι οι άντρες το κάνουν αυτό στα παιδάκια…»

«Μού έλεγε πως θα μού κάνει χειρότερα αν μιλούσα» - Η υπόθεση του Κολωνού έκανε την Ιφιγένεια να χάσει τον ύπνο της

Must Read

Μια δυνατή γυναίκα, η Ιφιγένεια, η οποία έπεσε θύμα βιασμού μόλις στα επτά της χρόνια από τον ίδιο της τον πατέρα και η κακοποίησε συνεχίστηκε μέχρι τα 12 της, μίλησε συγκλονισμένη για την υπόθεση του Κολωνού και τη φρίκη που βίωσε η 12χρονη.

Η Ιφιγένεια είχε διηγηθεί την ιστορία της μέσω ενός σοκαριστικού βιβλίου, με τίτλο «Ο κύκλος της σιωπής».




Η εξομολόγησή της στον Alpha και την εκπομπή T-live, είναι ανατριχιαστική:

«Πιστεύεις ότι αυτό το βάθρο που λέγονται γονείς θα σε στηρίξουν τα πρώτα σου χρόνια και θα σου δώσουν τον δρόμο που θα αρχίσεις να ακολουθείς. Είναι ο πατέρας μου, ο άνθρωπος που με έφερε στη ζωή και ο άνθρωπος που με κατέστρεψε. Οι παιδοβιαστές μπαίνουν στον παιδικό σου κόσμο, αυτή είναι η αρχή. Η μητέρα μου μου απαγόρευε να πίνω ζαχαρούχο γάλα και ο πατέρας μου με δελέαζε με αυτό. Γίνονται ένα με τον κόσμο σου… Από εκεί και μετά αρχίζει η εγκεφαλική πλύση. Κερδίζει την εμπιστοσύνη σου και σε απομακρύνει από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Τη στιγμή που σε έχει δέσει αρχίζει να σε χρησιμοποιεί. Μου έλεγε ότι όλοι οι άντρες κάνουν αυτό το πράγμα στα παιδάκια… Τα παιδάκια μπορούν να χειραγωγηθούν. Πέρασαν 40 χρόνια για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου. Δεν έχει να κάνει με ψυχολόγους. Αυτό που έχεις νιώσει, αυτό το κρακ που έχει συμβεί μέσα σου δεν μπορεί να το αναπληρώσει τίποτα. Νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα… Η κατάθλιψη δεν ξεπερνιέται ποτέ, είναι μόνιμη. Παλεύω με τους δαίμονές μου καθημερινά».




Η υπόθεση του Κολωνού τη συγκλόνισε πολύ:

«Με έχει συγκλονίσει αυτή η ιστορία, έχω ανατριχιάσει. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τις τελευταίες ημέρες. Πίστεψέ με πονάω πάρα πολύ μαζί της. Θα ήθελα αν είχα ποτέ τη δυνατότητα να της κάνω μια πλούσια, γεμάτη αγκαλιά. Είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου, σε διαλύει, σε κομματιάζει, σε εξουδετερώνει ως άνθρωπο, ως κορμί, ως ψυχή, σε αφήνει έρμαιο στα χέρια ενός τέρατος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This