Θεσσαλονίκη: Ασθενής στο «Παπανικολάου» επιτέθηκε σε νοσηλευτές, όταν τού αρνήθηκαν εξιτήριο!

Αρχικά δεν ήθελε να μείνει και μετά... δεν έλεγε να φύγει!

Must Read

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες αργά το απόγευμα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όταν ξέσπασε «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα σε ασθενή και το ιατρικό  -νοσηλευτικό προσωπικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν για περίπου 20 ημέρες στην κλινική Covid του νοσοκομείου, ζήτησε να πάρει εξιτήριο. Όταν το νοσηλευτικό προσωπικό τού το αρνήθηκε, λέγοντας του πως αυτό πρέπει να το κρίνουν οι γιατροί, εκείνος ξέσπασε βάζοντας τις φωνές και βρίζοντας.

Αδυνατώντας να τον ηρεμήσουν, οι νοσηλευτές κάλεσαν γιατρούς τόσο από την πτέρυγα Covid, όσο και από την Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου για να τον εξετάσουν και να του δώσουν την απαραίτητη άδεια, ώστε να πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο και να τούς αφήσει στην ησυχία τους. Ωστόσο, όταν αυτό τελικά συνέβη αργότερα το βράδυ, ο ασθενής αρνήθηκε τότε να φύγει από το νοσοκομείο, υποστηρίζοντας πως είναι… περασμένη η ώρα!

Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να «ταμπουρωθεί» μέσα σε θάλαμο της κλινικής Covid, βάζοντας σφήνα κάτω από την πόρτα, ώστε να μην μπορούν να τον βγάλουν έξω. Στο νοσοκομείο κλήθηκε, τελικά η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, με τους άνδρες της οποίας να να αναλαμβάνουν να ξεμπλοκάρουν την πόρτα του θαλάμου, ώστε να λάβει τέλος το κωμικοτραγικό περιστατικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This