Βαρυμπόμπη: Καρέ καρέ ο καβγάς του Γιάννη Μάρκου με τον 26χρονο που τον μαχαίρωσε 15 φορές

Must Read

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε σήμερα στο φως από την άγρια επίθεση που δέχτηκε ο επιχειρηματίας Γιάννη Μάρκου σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου, με έναν 26χρονο να τού καταφέρνει 15 μαχαιριές στην κοιλιά, το μηρό και τα χέρια του.

Όπως μπορούμε να δούμε σε πλάνα από κάμερα ασφαλείας, όλα ξεκίνησαν όταν ο 26χρονος με τον 19χρονο φίλο του πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, και κατευθύνθηκαν στην καντίνα, όπου ήδη βρισκόταν ο επιχειρηματίας. Εκείνη την ώρα στο σημείο περιμένουν περισσότερα από δέκα άτομα για να παραγγείλουν, αλλά οι δύο νεαροί πήγαν κατευθείαν στο ταμείο, αδιαφορώντας για την ουρά. Ένας άνδρας που στα πλάνα φαίνεται να συζητά με τον Γιάννη Μάρκου, αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας και διαμαρτύρεται στον 19χρονο.

Από εκείνο το σημείο ξεκινά η αντιπαράθεση τού 26χρονου με τον Γιάννη Μάρκου, ο οποίος πλησιάζει τον νεαρό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ANT1, οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έχουν καταγράψει μεν «σκηνές» από τη συμπλοκή των δύο ανδρών, αλλά όχι τη στιγμή όπου ο 26χρονος καταφέρει τα πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι στο μηρό, την κοιλιακή χώρα και τα χέρια του επιχειρηματία, καθώς τον τράβηξε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός εμβέλειας.

Στο βίντεο, ωστόσο, φαίνονται ξεκάθαρα οι κινήσεις των δύο νεαρών, το πώς επιτέθηκαν στον επιχειρηματία και πώς στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν, οδηγώντας ανάποδα στο δρόμο, την ώρα που ο Γιάννης Μάρκου κειτόταν αιμόφυρτος στο έδαφος. Στα τελευταία πλάνα φαίνεται και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος, ωστόσο, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί εάν επιχείρησε να τους σταματήσει. Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, οι αστυνομικοί, που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί για το συμβάν, συνέλαβαν τον 19χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This