Επιδειξίας με λευκό μοτοποδήλατο «σπέρνει» τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας!

Το πιο πρόσφατο θύμα του ήταν μια 25χρονη

Must Read

Τρομακτικές στιγμές έζησε μέρα μεσημέρι, στην οδό Μιχαλακοπούλου, στο κέντρο της Αθήνας, μιας 25χρονη η οποία έπεσε θύμα ενός επιδειξία με λευκό μοτοποδήλατο!

Σύμφωνα με το protothema.gr, το συμβάν συνέβη στις 15.30 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία η νεαρή γυναίκα περπατούσε στην Μιχαλακοπούλου όταν ξαφνικά αισθάνθηκε να την πλησιάζει κάποιος. Γύρισε και είδε έναν περίεργο άντρα οποίος φορούσε φόρμα και επέβαινε σε ένα λευκό μοτοποδήλατο. Η κοπέλα δεν έδωσε σημασία και συνέχισε να περπατά. Όμως ο άρρωστος άντρας συνέχισε να την ακολουθεί. 

Μάλιστα, την πλησίασε και την επιχείρησε και πάλι να της να της κόψει το δρόμο. Η κοπέλα εξακολουθούσε να περπατάει και ο δράστης κατάφερε τελικά να τη «μπλοκάρει». Η κοπέλα σταμάτησε και τότε ο ίδιος κατέβηκε από το λευκό μοτοποδήλατο, στάθηκε μπροστά της, την κοίταξε στα μάτια,  κατέβασε την φόρμα και άρχισε να θωπεύει τα γεννητικά του όργανα! Όταν… ικανοποιήθηκε ανέβηκε στο όχημά του και εξαφανίστηκε στα στενά της περιοχής.

Μετά το αρχικό σοκ η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This