Αθώα η 93χρονη από την Θεσσαλονίκη που πουλούσε τερλίκια στην λαϊκή

Όταν είχε συλληφθεί το 2019 είχε ξεσπάσει σάλος στο πανελλήνιο!

Must Read

Αθώα κήρυξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης την 93χρονη η οποία είχε συλληφθεί το 2019 με την κατηγορία ότι πουλούσε παράνομα τερλίκια σε λαϊκή αγορά. Το δικαστήριο  την αθώωσε για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Ενώπιον του δικαστηρίου η ηλικιωμένη η οποία ήταν καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι ανέφερε ότι δεν ασκούσε εμπορική δραστηριότητα. «Εγώ τα χάριζα τα τερλίκια. Μου είχαν μείνει 4-5 κομμάτια και πήγα να τα πουλήσω. Δεν ήξερα ότι χρειάζεται άδεια γι’ αυτό», ανέφερε στην απολογία της.

Η υπόθεση είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τον Απρίλιο του 2019 όχι μόνο επειδή η ηλικιωμένη συνελήφθη αλλά και γιατί της είχε επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο από την αρμόδια ΔΟΥ, ύψους 2600 ευρώ!

Στο θέμα είχε παρέμβει με δήλωσή του ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, καλώντας τις Αρχές να συμπεριφέρονται με ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Σημερα δικαιώθηκε πλήρως και αυτός για την παρέμβαση του.

Το πρόστιμο είχε ακυρωθεί με απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This