5+1 εύκολες συμβουλές για τη σωστή συντήρηση του ανελκυστήρα σας

Εφαρμόζοντας αυτά τα απλά βήματα όλα θα κυλούν ρολόι!

Must Read

Για την εύκολη και γρήγορη μετακίνηση από τον έναν όροφο στον άλλο, το ασανσέρ είναι η Μόνη λύση.

Επειδή η χρήση του είναι εκτεταμένη, χρειάζεται τη δική του φροντίδα, προκειμένου να συνεχίσει να είναι ασφαλής και ευχάριστη σε κάθε διαδρομή.

Διαβάστε μερικές ακόμα εύκολες προτάσεις, προκειμένου ο ανελκυστήρας να είναι πιο αποδοτικός και να έχει αντοχή για πολλά χρόνια ακόμη.

Κρατήστε το ιστορικό του

Το παν είναι να έχετε χρόνο και διάθεση, γιατί έτσι μπορείτε να κρατήσετε όλα τα service ή τις επισκευές που έχουν γίνει από δυσλειτουργίες που έχουν προκύψει. Αλλά αυτό είναι δύσκολο. Γι’ αυτό εμπιστευτείτε μια εταιρία που να παρακολουθεί όλα τα service ή τις επισκευές που έχουν γίνει στον ανελκυστήρα. Το καλύτερο είναι να έχετε και εσείς μέσω κάποιου portal πρόσβαση στην πληροφορία.

Πάντα σε κάθε βλάβη, το ιστορικό βοηθά να λυθεί πιο γρήγορα και εύκολα κάθε πρόβλημα.

Να είστε τυπικοί με τη συντήρηση του ασανσέρ

Εμπιστευθείτε τη συντήρηση του ασανσέρ σε έναν επαγγελματία, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει για το πόσες φορές μέσα στον χρόνο πρέπει να γίνεται η συντήρησή του, καθώς και το τι περιλαμβάνει.

Για παράδειγμα, ανάλογα με το είδος της κατασκευής, τον μηχανισμό και τη συχνότητα της χρήσης του, διαμορφώνεται και πόσες φορές ο ειδικός θα κάνει τις σχετικές εργασίες.

Ελέγχετε καθημερινά τη λειτουργία του

Κάνετε τακτικά mini ελέγχους. Ζητήστε από τους τεχνικούς του ανελκυστήρα να σας δείξουν τα σημεία που δεν είναι ορατά από εσάς. Πχ τον πυθμένα του φρεατίου, το πάνω που βρίσκεται η οροφή του θαλάμου. Σε παγκόσμια έρευνα που έχει γίνει έχει αποδειχτεί ότι ο ανελκυστήρας είναι η μεγαλύτερη εστία μόλυνσης στα κτίρια. Δεν είναι ανάγκη να μπείτε στα χωράφια των επαγγελματιών, αρκεί να τους ελέγχετε.

Σε περίπτωση όποιας ζημιάς, καλέστε τον ειδικό αμέσως.

Μην αμελείτε οποιαδήποτε δυσλειτουργία

Συνεχίζοντας να σημειώσουμε πως είναι σημαντικό να μην παραμένει στον ανελκυστήρα οποιοδήποτε κουμπί ή λάμπα που είναι χαλασμένα.

Φροντίστε να αντικατασταθούν αμέσως, ώστε να διατηρείται όλος ο εξοπλισμός ακέραιος.

Μην εφαρμόζετε καθαριστικά του εμπορίου

Είναι σημαντικό να προτιμάτε ειδικά προϊόντα καθαρισμού του θαλάμου και του μπουτόν.

Διατηρήστε το όριο βάρους που αναγράφεται

Σε κάθε ασανσέρ υπάρχει ταμπελάκι με τους όρους χρήσης του. Σε αυτούς τους όρους θα δείτε και τα συνολικά κιλά που μπορεί να μεταφέρει.

Φροντίστε να τα τηρείτε για την ασφάλεια, την απόδοση και τη μακροημέρευση του ανελκυστήρα σας.

Κλείνοντας, να πούμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμβουλεύεστε και να ενημερώνετε τους ειδικούς.

Να θυμάστε ότι ο ανελκυστήρας είναι ένα μεταφορικό όχημα που μεταφέρει ανθρώπινες ζωές. Η καλή λειτουργία του ασανσέρ σημαίνει ότι εξασφαλίζεται και η ασφάλεια στις ανθρώπινες ζωές που το χρησιμοποιούν.

Εφαρμόζοντας αυτά τα απλά βήματα όλα θα κυλούν ρολόι!

Για περισσότερες συμβουλές και εξατομικευμένες λύσεις σχετικά με ανελκυστήρες, η Pappas Elevators βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό σας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This