Συγκλονίζει ο θάνατος της 29χρονης ειδικευόμενης: «Ήρθε νεκρή στο νοσοκομείο Γεννηματάς»

Τι αποκαλύπτει η Ματίνα Παγώνη για την υγεία των άλλων επιβαινόντων

Must Read

Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι από τον τραγικό θάνατο της 29χρονης ειδικευόμενης παθολόγου που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο χθες τα ξημερώματα, στην Περιφερειακή Υμηττού.

Με συλλυπητήρια μηνύματα ο ιατρικός κόσμος εξέφρασε τη θλίψη του για τη ξαφνική απώλεια της 29χρονης κοπέλας, η οποία ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα παθολογίας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». «Την έφεραν νεκρή στο νοσοκομείο που εργαζόταν» αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη. Η κ. Παγώνη αναφέρθηκε με συγκίνηση για την 29χρονη Άννα που σκοτώθηκε σε τροχαίο, λέγοντας πως «ήταν φοβερός άνθρωπος, ένα πολύ καλό παιδί και πολύ καλή γιατρός», εξάλλου την έβλεπε καθημερινά, καθώς τα γραφεία τους στο νοσοκομείο Γεννηματάς ήταν δίπλα. «Τι ακριβώς συνέβη δεν ξέρω. Σε μας μεταφέρθηκε στις 5 το πρωί νεκρή. Την έφεραν στο νοσοκομείο Γεννηματάς, που έτυχε να εφημερεύει κιόλας… Το μόνο που ξέρω και που μάθαμε από τους αστυνομικούς ήταν ότι για περίπου ένα χιλιόμετρο ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση», σχολίασε. «Η ζωή είναι τόσο λίγη, που δεν είναι λεπτά, είναι δευτερόλεπτα», κατέληξε η κ. Παγώνη. Κανείς μέχρι τώρα δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη το τροχαίο που της κόστισε τη ζωή. Το πιθανότερο σενάριο είναι η νεαρή Άννα να ήθελε να βγει από την Περιφερειακή Υμηττού για να πάει προς Κατεχάκη. Ωστόσο, διαπίστωσε ότι έκανε κάποιο λάθος, έκανε αναστροφή και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα… Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οδηγούσε για ένα χιλιόμετρο αντίθετα στο δρόμο. Μπήκε δηλαδή αντίθετα στο ρεύμα που πηγαίνει προς Αθήνα. Η σύγκρουση με το ταξί ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη ζωή της, ενώ στο νοσοκομείο Γεννηματάς μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα ο οδηγός του ταξί και μια επιβάτης. Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη και οι δύο έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.



Διαβάστε ακόμα:

Δάκρυα για την 29χρονη ειδικευόμενη γιατρό που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κατεχάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This