Ποιος σκότωσε με μία σφαίρα τον 17χρονο στη  Μάνδρα; Μαραθώνιες καταθέσεις του πατέρα και του 14χρονου αδελφού του

«Καταστρατηγούν τα δικαιώματά τους», λέει ο δικηγόρος τους – Δεν έχει βρεθεί ακόμα το όπλο

Must Read

Ο θάνατος του 17χρονου στη θέση Λούτσα της Μάνδρας Αττικής, έχει προκαλέσει την κινητοποίηση του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς δεν είναι σαφές ακόμα το τι συνέβη και πως ο ανήλικος έπεσε νεκρός με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.




Τη σορό του 17χρονου εντόπισε ένας περαστικός και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία εντόπισε στο σημείο έναν κάλυκα (άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο) από καραμπίνα, αλλά όχι το όπλο.




Θυμίζουμε ότι χθες, ο 17χρονος μαζί με τον 14χρονο αδελφό του είχαν πάει να μαζέψουν τα πρόβατα της πολύτεκνης οικογένειας. Όπως είπε ο 14χρονος όταν προσήλθε (αφού τον αναζητούσε για λίγη ώρα η αστυνομία) στις Αρχές συνοδευόμενος από τον πατέρα του, κάποια στιγμή έχασε την αδελφό του και αφού έψαξε και δεν τον βρήκε, γύρισε στο σπίτι.

Ο πατέρας από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι δεν είναι κάτοχος κάποιου όπλου. Οι αστυνομικοί που μίλησαν μαζί του στο ΑΤ Μάνδρας, μετέφεραν τον πατέρα και τον 14χρονο στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στη ΓΑΔΑ, για κατάθεση… μαραθώνιας διάρκειας.




«Καταστρατηγούν τα δικαιώματά τους»

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας, βρέθηκε στη ΓΑΔΑ και μιλώντας στο OPEN άφησε αιχμές για τη στάση της αστυνομίας, λέγοντας μάλιστα ότι «καταστρατηγούνται» τα δικαιώματα των εντολέων του και πως δεν έχουν καμία ανάμειξη στον θάνατο του 17χρονου.

«Καταθέτουν μέχρι σήμερα τα ξημερώματα από τις 9 και μισή το βράδυ της Πέμπτης. Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να είναι οι ίδιοι αυτοί που έχουν ανάμειξη με τη δολοφονία του 17χρονου. Και όμως, είναι αυτή τη στιγμή, παρότι έχουν δώσει τις καταθέσεις τους ως μάρτυρες στη ΓΑΔΑ, βρίσκονται ακόμα μέσα», είπε αρχικά.




Πρόσθεσε πως ο 14χρονος ήταν ο μόνος μπροστά στο περιστατικό και συμπλήρωσε: «Έδωσε τις εξηγήσεις του, λέγοντας πως δεν συνέβη κάτι μεταξύ τους. Κατέθεσε αληθώς όσα γνώριζε και εκείνος και πατέρας του. Όμως, δεν γνωρίζω για ποιο λόγο και οι άνθρωποι του Ανθρωποκτονιών ή των Ανηλίκων παραβιάζουν και καταστρατηγούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και του ανηλίκου και του πατέρα και τους κρατούν μέχρι τέτοια ώρα, 7 και 8 ώρες, χωρίς να έχουν την ιδιότητα ούτε του κατηγορουμένου, ούτε του υπόπτου».

Ο κ.Θεοδωρόπουλος είπε ότι δεν έχουν δοθεί απαντήσεις από το Ανθρωποκτονιών:

«Από ότι μου έχουν μεταφέρει δεν είχε κανέναν εχθρό ο 17χρονος, ούτε υπήρχαν κυνηγοί εκείνη τη στιγμή της δολοφονίας, στις 5 το απόγευμα. Σε μένα που είμαι δικηγόρος τους, δεν έχουν δοθεί απαντήσεις από το Ανθρωποκτονιών».




*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This