Πνίγηκε το ζευγάρι ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου – Γιατί όμως έχασε ταυτόχρονα τις αισθήσεις του;

Τα ερωτήματα παραμένουν παρά την ιατροδικαστική έκθεση

Must Read

Η Ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, παρουσία και εμπειρογνώμονα-τεχνικού συμβούλου της επιχείρησης των Ιαματικών Λουτρών Σιδηροκάστρου, διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στο ζευγάρι των ηλικιωμένων που πέθανε την ώρα που έκανε υδρομασάζ.

Ως αιτία θανάτου της 70χρονης και του 72χρονου συζύγου της (ήταν επισκέπτες  από το Βώλακα της Δράμας) διαπιστώθηκε ο πνιγμός. Κατά πληροφορίες, στην ιατροδικαστική έκθεση καταγράφεται ότι ο πνιγμός, τόσο του 72χρονου όσο και της 70χρονης συζύγου του, έγινε την ίδια ώρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την κ.Ζαγγελίδου και όπως αναφέρει η ΕΡΤ, αυτή είναι δευτερογενής αιτία θανάτου και ακόμα αναζητείται ο λόγος που οι δύο άνθρωποι έχασαν ταυτόχρονα τις αισθήσεις τους.

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και τα αποτελέσματα του ελέγχου ποιότητας του νερού από τον λουτήρα, ίσως ρίξουν περισσότερο φως στις συνθήκες που οδήγησε το ζευγάρι στον πνιγμό.

Οι δύο ηλικιωμένοι που βρίσκονταν για ιαματικό τουρισμό στην περιοχή είχαν εντοπιστεί αναίσθητοι από εργαζόμενο, σε ατομικό λουτρό, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Το σημείο αποκλείστηκε για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στον χώρο, ενώ από την επιτόπια έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εντοπίστηκε κάποια βλάβη στις εγκαταστάσεις που μπορεί να συνδέεται με το συμβάν.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This