Βασίλης Παπαθεοδώρου: Ο προφυλακισμένος συγγραφέας περιγράφει σε βιβλίο του απόπειρα βιασμού μεταξύ εφήβων!

Ποιος ξέρει πόσο και τι είδους υλικό κατέβασε για το εν λόγω βιβλίο....

Must Read

Ένα – ένα αλιεύονται τα «μαργαριτάρια» της πλούσιας συγγραφικής καριέρας του Βασίλη Παπαθεοδώρου, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία.

Όπως αποκαλύπτει σε σχετικό ρεπορτάζ του το STAR, σε ένα από τα βιβλία του περιγράφει μια απόπειρα βιασμού μεταξύ εφήβων, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, χυδαία φρασεολογία. Το εν λόγω βιβλίο έχει αποσυρθεί, υποτίθεται, από τα ράφια όλης της χώρας, μετά τις σε βάρος του αποκαλύψεις, όμως εντοπίστηκε σε ένα βιβλιοπωλείο στη Λαμία.

Στο τρίτο κεφάλαιο του βιβλίου, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 18 ετών, ο πολυβραβευμένος συγγραφέας περιγράφει τα ακόλουθα: «Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός. Άρχισα να βάζω το χέρι μου, μέσα από την μπλούζα της και μέσα στο παντελόνι της και μέσα στην κιλότα της και όχι πως δεν το είχα ξανακάνει βέβαια αλλά αυτή μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε, υπέθεσα πως θα είχε ξενερώσει με την όλη φάση και τ΄ αστέρια που της τα πρόσβαλα, μάλλον κι εγώ δεν σταματούσα, παρά μόνο γινόμουν πιο πιεστικός και κόλλαγα πάνω της. Με έσπρωξε, έπεσα από το κρεβάτι».

Λίγες προτάσεις παρακάτω, ο ανήλικος ήρωας απορεί για το αν αυτό που έκανε ήταν τόσο φοβερό. «Αυτό έγινε μόνο. Τέτοια γίνονται μεταξύ ζευγαριών. Τόσο φοβερό ήταν πια; Μα τι της έκανα;», λέει χαρακτηριστικά. Αίσθηση, εξάλλου, προκαλεί και το γεγονός πως στο βιβλίο χρησιμοποιεί χυδαίες λέξεις για να κάνει την περιγραφή του ακόμη πιο… γλαφυρή, ενώ αναφέρεται και σε γνωστό πορνογραφικό site. «Ενώ ήθελα να το κάνουμε, ήμουν με το @@@ στο χέρι. Στην κυριολεξία, δηλαδή, αφού έβλεπα συνέχεια στο YouPorn».

Το συγκεκριμένο βιβλίο εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2018, ενώ έχει πάρει και βραβείο. Προφανώς, τίποτα απ όσα αναφέρονται στις σελίδες δεν χαρακτηριζόταν ως «ύποπτο» εκείνη την εποχή. Άλλωστε, όπως έχει ισχυριστεί ο κατηγορούμενος, για όλα τα βιβλία του, συλλέγει υλικό από βίντεο και άρθρα. Ως εκ τούτου, η απορία που δημιουργείται είναι πόσο και τι είδους υλικό συνέλεξε για το συγκεκριμένο βιβλίο…

Στον ίδιο θάλαμο με 19 άτομα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Παπαθεοδώρου παραμένει αμίλητος μέσα στο θάλαμο, στις φυλακές της Τρίπολης, εμφανίζεται ιδιαίτερα ταραγμένος και ο μόνος που τον έχει επισκεφθεί είναι ο πατέρας του. Στον θάλαμο βρίσκεται με ακόμη 19 άτομα, από τους οποίους οι 17 κατηγορούνται για ασέλγεια και οι άλλοι δύο για παιδική πορνογραφία (συνάδελφοι).

Τέλος, σύμφωνα πάντα, με το ρεπορτάζ του STAR, ο συγγραφέας έχει θέματα υγείας και οι υπεύθυνοι των φυλακών έχουν ενημερώσει τους συγκρατούμενούς του να τον προσέχουν, μήπως κάνει κακό στον εαυτό του.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This