Υπόθεση Κολωνού: «Πάσχω από σοβαρές ψυχιατρικές ασθένειες» υποστήριξε ο 34χρονος

Must Read

Μέσα από τις φυλακές έκανε δηλώσεις ο 34χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο άνδρας που έχει προφυλακιστεί και μέχρι πρότινος εργαζόταν σε οικογενειακή επιχείρηση, επιμένει στην αθωότητά του.

«Άδικα έχω στοχοποιηθεί, διότι δεν έχω τελέσει ποτέ το αδίκημα για το οποίο κατηγορούμαι. Πάσχω από σοβαρές ψυχιατρικές ασθένειες, ενώ έχω και θέματα στυτικής λειτουργίας, οπότε δεν θα μπορούσα να τελέσω ποτέ την πράξη που κατηγορούμαι κατά της ανήλικης, η οποία μου δήλωνε στην εφαρμογή ότι ήταν 20 ετών», είπε ο 34χρονος μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως και συμπλήρωσε:

«Οι δικηγόροι μου κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να αποδείξουν την αθωότητά μου. Μην εμπλέκετε συγγενικά μου πρόσωπα διότι δεν έχουν καμία ανάμειξη με την υπόθεση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This