«Η απόλυτη ντροπή» – Χαμός στον αέρα με τον Σούρα και τον δικηγόρο του πατέρα από τα Πετράλωνα

«Μπροστά σε παιδιά που έχουν βιαστεί δεν υπάρχει τιμή»

Must Read

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα, ο οποίος ανέλαβε τεχνικός σύμβουλος της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας από τα Πετράλωνα και τον δικηγόρο του πατέρα Νεκτάριο Ψύλο.

«Το τι λέει ο κάθε δικηγόρος είναι δικαίωμά του. Εγώ έχω μία δικογραφία που μελετώ, έχω μιλήσει με το παιδί, τον συγγραφέα και την κοπέλα. Όλα αυτά θα γίνουν έκθεση. Έχω στοιχεία, φωτογραφίες, υλικό. Ο συγγραφέας είναι ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος των παιδιών. Εγώ ξέρω να σας πω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία ιστορία που όταν φτάσει στο ακροατήριο θα μείνετε όλοι με ανοιχτό το στόμα» είπε ο κ. Σούρας και πρόσθεσε:  «Ένα παιδί δεν έχει κανένα κίνητρο να φτάσει σε τέτοιες καταγγελίες».

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, ο δικηγόρος άφησε υπονοούμενα για την αμοιβή του, γεγονός που εξόργισε τον γνωστό ψυχίατρο. «Εσείς ξέρετε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Το ώριμο σπέρμα έχει πουλήσει τρία βιβλία. Πού βρήκε τα χρήματα να δώσει στον κ. Σούρα;» ανέφερε ο κ. Ψύλος .

Τότε, ο κ. Σούρας «εξερράγη» στον αέρα: «Ο Δημήτρης Σούρας ενημερώνει αφιλοκερδώς όλο τον κόσμο. Η παρουσία μου σαν τεχνικός σύμβουλος είναι αφιλοκερδώς! Είναι ντροπή! Μπροστά σε παιδιά που έχουν βιαστεί δεν υπάρχει τιμή κ. Ψύλο! Καμία οικονομική τιμή δεν υπάρχει! Μόνο ήθος, αγάπη, σεβασμός. Παλεύω 70 χρόνια γι’ αυτό, θα μου πείτε ότι πληρώνομαι; Δεν ντρέπεστε λίγο; Με ρωτάτε για τα λεφτά; Ποια λεφτά; Ας βρεθεί ένας στην εκστρατεία που κάνω να πει πως έχω πάει ένα ευρώ. 36 χρόνια στο επάγγελμα θα μου πείτε ότι πληρώνομαι για να γίνω τεχνικός σύμβουλος βιασμένων παιδιών! Το πρόβλημα είναι ο συγγραφέας ή τα βιασμένα παιδιά; Έχετε δει φωτογραφικό υλικό; Έχετε δει τις καταγγελίες; Πιστεύετε πως αν ανακαλύψω πως ο συγγραφέας είναι αυτό που υπαινίσσεται ο κ. Ψύλος θα κάτσω με το στόμα κλειστό; Τα πάντα μπορώ να καταλάβω γι’ αυτό είμαι εδώ. Πόσο ταπεινό χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Όταν δεν μπορούμε να πολεμήσουμε με τον σεβασμό και το ήθος χτυπάμε κάτω από τη ζώνη. Η απόλυτη ντροπή».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This