Υπόθεση ξυλοδαρμού 15χρονου στην Άρτα: Καταπέλτης το πόρισμα της ΕΔΕ που «καίει» τους καθηγητές

Ο μαθητής έμεινε παράλυτος - Δέχθηκε χτύπημα στον αυχένα από τον συμμαθητή του

Must Read

Άμεσα και χωρίς χρονοτριβή η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Άρτας, έδωσε εντολή για διενέργεια ΕΔΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το σχολείο φέρει ή όχι ευθύνη, για τον μαθητή που έμεινε παράλυτος μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από συνομήλικό του.

Καταπέλτης το πόρισμα της ΕΔΕ  

Σύμφωνα με αυτό το πόρισμα, επιρρίπτονται ευθύνες στο σχολείο και μάλιστα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης η διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρέπεμψε την υπόθεση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ηπείρου. Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται συγκεκριμένοι άνθρωποι με συγκεκριμένες ευθύνες που τους βαραίνουν. Τρία είναι τα άτομα που παραπέμπονται. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον διευθυντή του σχολείου, την υποδιευθύντρια και μία καθηγήτρια που κατά την στιγμή που συνέβη το περιστατικό είχε την ευθύνη του τμήματος. Η έκθεση που προέκυψε ήταν πολυσέλιδη, με πολλές λεπτομέρειες και το πόρισμα ήταν καταπέλτης.

Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν οι γονείς του 15χρονου μαθητή ο οποίος μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε στην αυλή του σχολείου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και έμεινε παράλυτος. Ήταν Παρασκευή πρωί όταν ο 15χρονος μαθητής δέχθηκε χτύπημα στον αυχένα από τον συμμαθητή του. Ο 15χρονος ανέφερε στους καθηγητές του ότι δεν αισθάνεται καλά, αλλά οι καθηγητές δεν έδωσαν σημασία. Το άτυχο παιδί είχε αρχικά τις αισθήσεις του, όμως λίγο αργότερα κατέρρευσε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας. Μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο, ο νεαρός μαθητής πήρε εξιτήριο με αυστηρές εντολές από τους γιατρούς, οι οποίοι τόνισαν πως εάν εμφανίσει συμπτώματα ζάλης να επιστρέψει στο νοσοκομείο. Κι ενώ το Σάββατο ο μαθητής έδειχνε πως είχε συνέλθει από το χτύπημα, την επόμενη ημέρα ξύπνησε με φριχτούς πόνους και με την αριστερή πλευρά του σώματός του να έχει παραλύσει.






Διαβάστε ακόμα:

Αδιανόητο περιστατικό στην Άρτα: Ανήλικος ξυλοφόρτωσε συμμαθητή του και τον άφησε παράλυτο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This