H Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά: «Η κοπέλα έχει θράσος και θα βγει»

H Mairiboo βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Must Read

Η Μαίρη Συνατσάκη για γίνει μητέρα για πρώτη φορά καθώς διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο το παιδί που περιμένει από τον σύντροφό της Ίαν Στρατή στα τέλη του 2022 και δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το φύλο του καθώς όπως είπε, δεν δίνει ιδιαίτερη βάση σε αυτό αν και το ξέρει.

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως είναι έγκυος σχετικά αργά, όταν πλέον η κοιλιά της δεν μπορούσε να κρυφτεί και έχει δηλώσει πως νονά του μωρού θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Κάποιοι είχαν πει πως η κοιλιά της είναι σχετικά μικρή κάτι που η ίδια είχε πει πως την αγχώνει να το ακούει. Η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται φυσιολογικά και η ίδια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με την φουσκωμένη της κοιλιά λίγο πριν βγει για μια βραδινή έξοδο, γράφοντας «Η κοπέλα έχει θράσος και θα βγει» υπονοώντας την κατάστασή της.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This