Ξεσπά για την αποφυλάκιση του παιδοβιαστή με το λευκό βαν το αγόρι που έπεσε θύμα του – Ο σοκαριστικός διάλογος στο Facebook

«Πώς ξέρω ότι όσα έκανε σε μένα δεν θα τα κάνει ξανά;»

Must Read

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι το ο βιαστής παιδιών με το λευκό βαν αποφυλακίστηκε και κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος. Ο 47χρονος παιδεραστής που βίασε δύο παιδιά και προσπάθησε να βιάσει άλλο ένα, βγήκε πρόωρα από τη φυλακή, έχοντας εκτίσει μόλις 7 χρόνια από την ποινή του, ενώ καταδικάστηκε σε 25χρόνια. 

Η είδηση προκάλεσε σοκ στα θύματα του παιδοβιαστή, με τον τότε 13χρονο (σήμερα είναι 21 ετών) ο οποίος γλίτωσε τελευταία στιγμή από τις αρρωστημένες ορέξεις του 47χρονου, να δηλώνει ότι αισθάνεται ανασφάλεια με την αποφυλάκισή του άνδρα που επιχείρησε να τον κακοποιήσει.

«Με προσέγγισε μέσω facebook. Αρχισε να μου πιάνει φιλική κουβέντα. Προσπάθησε να μάθει πράγματα για μένα και για την καθημερινότητά μου και άλλα διάφορα, ώστε να βρει μετά το πάτημα για να κανονίσει αυτοπροσώπως συνάντηση. Μου είχε πει ότι ήταν στα 30 κάπου. Αυτός ήταν 41-42 ετών και ο λογαριασμός του εννοείται ότι ήταν ψεύτικος, όπως και οι φωτογραφίες. Προσοχή στα άδεια προφίλ, όπως ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είχε άδειο προφίλ. Είχε 1-2 φωτογραφίες ίσα – ίσα για να δείξει και καλά ότι είχε κάποιο πρόσωπο» ανέφερε ο 21χρονος σήμερα, μιλώντας στο live news και περιέγραψε πώς η μητέρα του τον γλίτωσε τελευταία στιγμή:

«Εγώ είχα αφήσει τον υπολογιστή μου ανοιχτό ο οποίος ήταν συνδεδεμένος στο Facebook με ανοιχτές φάτσα – κάρτα τις συζητήσεις, ώστε όταν εγώ απουσίαζα από τον σπίτι να το δουν οι δικοί μου. Ετσι μπήκε η μητέρα μου στο δωμάτιο και είδε τον υπολογιστή και κατά συνέπεια και τις συζητήσεις»  είπε ο 21χρονος, ο οποίος είναι οργισμένος με το γεγονός ότι ο δράστης είναι ξανά ελεύθερος και μπορεί να επιτεθεί ξανά σε παιδιά:

«Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για όσα βίωσαν αυτά τα παιδιά που τα βίασε. Και η ερώτησή μου όταν βγήκε ήταν αυτή ακριβώς: Πώς μπορώ να ξέρω ότι όσα έκανε σε μένα, ή όσα βίωσαν τα άλλα δύο παιδιά, αυτός ο άνθρωπος δεν θα τα κάνει ξανά; Δηλαδή επειδή μπήκε φυλακή και έδειξε καλή διαγωγή, σημαίνει και ότι είναι ακίνδυνος και δεν θα κάνει ξανά τα ίδια;» διερωτήθηκε ο 21χρονος.

Η μητέρα του 13χρονου τότε αντιλήφθηκε τις διαθέσεις του δράστη, όταν διάβασε τη συνομιλία του με το παιδί της στο facebook. «Ευτυχώς έπεσε στην αντίληψη μου αυτή η συνομιλία έγκαιρα. Απευθύνθηκα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» δήλωσε η μητέρα στην εκπομπή και πρόσθεσε: «Προσπαθούσε να μάθει στοιχεία από την καθημερινότητα του. Πως ήταν η μέρα του στο σχολείο. Σε στιγμές που ήταν νευριασμένος προσπαθούσε να τον παρηγορήσει. Έπαιζε αυτόν τον τρόπο».

Η συνομιλία που προκαλεί φρίκη:

Παιδεραστής: Τι κάνεις μπουμπούκι μου;
Ανήλικος: Ποιος είσαι;
Παιδεραστής: Ο άνθρωπος σου…
Ανήλικος: Ποιος άνθρωπος;
Παιδεραστής: Αυτός που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι έχεις στο κεφαλάκι σου. Που μένεις;
Ανήλικος: (ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ)
Παιδεραστής: Τώρα μόλις περνάω από εκεί και θα σε πάρω. Είσαι μόνος τώρα;
Ανήλικος: Τέτοια ώρα είμαι πάντα μόνος…
Παιδεραστής: Δεν θες να κατέβεις να σε γνωρίσω που το θέλω πολύ και να πάμε βόλτα με το ωραίο μου αυτοκίνητο;

Παιδεραστής: Είμαι ήδη κοντά σου και νιώθω ήδη πως σε έχω δει.
Ανήλικος: Με δουλεύεις;
Παιδεραστής: Όχι είμαι δίπλα σου.
Ανήλικος: Που ακριβώς;
Παιδεραστής: Στην Οδό ….
Παιδεραστής: Να έλθω επάνω;




Δείτε επίσης:

Δεν συνελήφθη τελικά ο βιαστής ανηλίκων με το λευκό βαν που είχε αποφυλακιστεί και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This