Κυπαρισσία: Προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα πήραν οι τρεις συλληφθέντες για την δολοφονία του 31χρονου

Must Read

Τη Δευτέρα πήραν προθεσμία για να απολογηθούν ο 33χρονος αλβανικής καταγωγής, η 30χρονη Ελληνίδα και ο 24χρονος Ρομά που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος ενός 31χρονου αλβανικής καταγωγής τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, τον οποίο έθαψαν στην παραλία Καρτελάς Κυπαρισσίας. 

Οι κατηγορούμενοι μετήχθησαν χθες το πρωί από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας.

Οι δύο πρώτοι εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρο και το δικαστήριο όρισε ως συνήγορο του 33χρονου τη δικηγόρο – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Ερασμία Λυμπεροπούλου, και ως συνήγορο της 30χρονης το δικηγόρο – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Παναγιώτη Καλκαβούρα.

Την υπεράσπιση του 24χρονου Ρομά  ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο Απόστολος Λύτρας και Συνεργάτες και εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Τίνα Λέφα.

Η συνήγορος του 33χρονου Αλβανού κατηγορούμενου, Ερασμία Λυμπεροπούλου, δήλωσε: «Ορίστηκα σήμερα ως νομική βοήθεια για τον έναν εκ των τριών κατηγορουμένων, τον 33χρονο Αλβανό, και σήμερα θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας και προθεσμία για να υποβάλλουμε υπόμνημα την προσεχή Δευτέρα».Σε ερώτηση για το εάν ο 33χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, απάντησε: «Από το λίγο που έχω μιλήσει μαζί του δε θα ήθελα να εκφράσω κάτι. Θα μελετήσω τη δικογραφία και θα επανέλθω με το υπόμνημα».

Από την πλευρά των δικηγόρων των δύο άλλων κατηγορουμένων δεν έγιναν δηλώσεις χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας.

Δείτε επίσης:Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Τον σκότωσαν και τον έθαψαν στην άμμο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This