Φρίκη προκαλούν οι περιγραφές της 28χρονης ΑμΕΑ που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από 12 άνδρες και έμεινε έγκυος

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα φρικιαστικά καταγγέλλει μία 28χρονη ΑμΕΑ, από την Ηλεία ότι βίωσε στα χέρια αδίστακτων βιαστών, που την νάρκωσαν με σκοπό να εκτονώσουν πάνω της τα αρρωστημένα ένστικτά τους. Η νεαρή που έπεσε θύμα βιασμού από 12 κτήνη, έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να δώσει το μωρό της σε ίδρυμα.

«Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ. Τους έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω. Με πήγαιναν και σε σπίτια και σε άλλα αυτοκίνητα σε διάφορα χωριά τριγύρω… Δεν έβλεπα που πήγαινα, γιατί μου είχαν δέσει τα μάτια… Μου έδεναν τα χέρια και τα πόδια και ούτε που ήξερα τι μου έκαναν. Το 2016 αυτά. Αυτοί φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μη τους βλέπω. Δε τους ήξερα καθόλου» είπε η Κ.Γ., που κατάγεται από χωριό της ορεινής Ηλείας, όπου εξακολουθεί να μένει.

Όπως είπε της χορηγούσαν ναρκωτικά χάπια και την εξανάγκαζαν να έρχεται σε σεξουαλική επαφή: «Δεν έπαιρνα λεφτά όταν βρισκόμουν με τους άνδρες. Με νάρκωναν για να βρίσκομαι μαζί τους… Δεν είχα δει τι χάπια ήταν, μου τα έριχναν στο ποτό μου».

Έμεινε έγκυος από τους βιασμούς και δεν ξέρει καν που είναι το παιδί

Η 28χρονη γυναίκα, σε μία από τις συνευρέσεις της έμεινε έγκυος. Ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παίδιού! Όσο για το αγοράκι της, η… τύχη του αγνοείται αφού απ’ το νοσοκομείο που γέννησε στην Αθήνα, δεν της το έδωσαν ποτέ.

«Έκανα ένα αγόρι, το έβλεπα συνέχεια όταν ήταν στο νοσοκομείο αλλά μου το πήραν. Μου λείπει το παιδί μου, στεναχωριέμαι και κλαίω που δε το έχω μαζί μου. Έχω καταλάβει γιατί δε μου το έδωσαν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πέρασα δύσκολα, πέρασα πολλά και δε θέλω να την ξαναπατήσω πάλι» τόνισε.

Αυτό που ζητά σήμερα η Κ.Γ είναι να μπορέσει να σταθεί μόνη της στα πόδια της, να αφήσει πίσω τη ζωή στο χωριό και να ανοίξει μια καινούργια σελίδα στη ζωή της:

«Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο το χωριό. Ζητάω μια καλύτερα ζωή και μια δουλειά. Θέλω να τελειώσω το σχολείο, να πάρω το απολυτήριο και να φύγω».

Ζουν σε αίθουσα!

Πάντως, η ίδια, τα αδέλφια και ο πατέρας της ζουν κάτω από άσχημες συνθήκες σε μια αίθουσα που τους έχει παραχωρηθεί από τον δήμο, αφού το σπίτι τους καταστράφηκε. Μάλιστα, από τον πρόεδρο έγιναν και όλες οι ενέργειες προκειμένου να βρεθεί ένα λυόμενο για να μπορέσουν να ζήσουν με μια κάποια αξιοπρέπεια το υπόλοιπο της ζωής τους.

«Στο χωριό με έβριζαν, δε με χώνευαν με τίποτα. Με βοηθούσε ο πρόεδρος. Το σπίτι μας ήταν παλιό όταν έβρεχε έσταζε μέσα, το γκρέμισαν. Μας έφεραν ένα λυόμενο αλλά θέλει δουλειά για να φτιαχτεί» ανέφερε.

Επιβεβαιώνουν οι κάτοικοι

Κάποια άτομα που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, επιβεβαιώνουν τα όσα συνέβησαν με την 28χρονη γυναίκα πριν από τουλάχιστον έξι χρόνια, ωστόσο υποστηρίζουν πως είναι πολύ πιθανό, να έγιναν με τη θέλησή της.

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν έχει γίνει καμία -επίσημη καταγγελία ή μηνυτήρια αναφορά ώστε να ξεκινήσει η προανακριτική διαδικασία και ο σχηματισμός δικογραφία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This