Α. Λύτρας: «Η ψυχολόγος που εξετάζει τη 12χρονη θα είχε καταλάβει αν οι απαντήσεις ήταν αναληθείς»

«Ελπίζουμε ότι η προσωρινή κράτηση της 37χρονης μητέρας θα ανακληθεί»

Must Read

Στην αθωότητα της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό επιμένει ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η προσωρινή κράτηση θα ανακληθεί.

Ο δικηγόρος της 37χρονης εξέφρασε την εντύπωση που του έχει κάνει το γεγονός ότι έρχεται στην δημοσιότητα και πάλι η κατάθεση της 12χρονης την ώρα που εκείνος δεν την έχει στην κατοχή του, παρ΄όλο που την έχει ζητήσει από την Ανακρίτρια.

Στην τέταρτη κατάθεση που δίνει το ανήλικο κορίτσι βγάζει και πάλι εκτός κάδρου υπόπτων την μητέρα της και πάνω σε αυτό ο δικηγόρος σχολίασε: «Η ψυχολόγος που εξετάζει το παιδί θα είχε καταλάβει αμέσως εάν οι απαντήσεις του παιδιού δεν ήταν αληθινές και θα το είχε καταθέσει».

«Ελπίζουμε ότι η προσωρινή κράτηση θα ανακληθεί»

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι η απόφαση της προφυλάκισης της μητέρας ήταν μία τελείως άδικη προσωρινή κράτηση και πάρα πολύ βιαστική. Επιπλέον υποστηρίζει ο δικηγόρος ότι θα έπρεπε πρώτα να είχε εξεταστεί το παιδί, να διερευνηθεί ο λογαριασμός και κατόπιν αν χρειαζόταν στην προφυλάκιση η μητέρα. Με την προφυλάκιση, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος, η μητέρα χωρίστηκε από όλα τα παιδιά της, τα οποία την στηρίζουν και εξέφρασε την ελπίδα ότι η προσωρινή κράτηση θα ανακληθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας ξεκαθάρισε ότι έχει γίνει εξέταση και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση των βιασμών. Σχετικά με τα αδέλφια της 12χρονης σημείωσε ότι θα δοθούν στην γιαγιά και η 12χρονη θα πάει στην θεία της και ενδεχομένως ένα από τα αδέλφια της θα πάει μαζί της για να μην είναι μόνη της.

«Προφανώς δεν ξεκίνησαν αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν αυτές τις διαδικασίες στα 50»

Σε ό,τι αφορά στον Ηλία Μίχο, ο δικηγόρος της 37χρονης μάνας ανέφερε: «Προφανώς δεν ξεκίνησαν αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν αυτές τις διαδικασίες στα 50 ή στα 40 τους χρόνια. Ένας άνθρωπος που έχει μπει σε αυτή την διαδικασία θα έχει ”μπει” πολλά χρόνια πριν».

Κλείνοντας, ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στις πληροφορίες σχετικά με το Airbnb και ότι υπήρχαν πολλές φορές παιδικά ποδήλατα έξω από αυτόν τον χώρο. «Έχω την πληροφορία ότι υπήρχαν αρκετά ποδηλατάκια έξω από το χώρο αυτό που ο 53χρονος πήγαινε την» κατέληξε.

Καταγγελίες Νουλέζα

Την ίδια ώρα ώρα αίσθηση εξακολουθούν να προκαλούν οι τρομερές καταγγελίες στις οποίες προχώρησε πριν από λίγα 24ωρα ο Βασίλης Νουλέζας, που τόνισε πως όταν ο 53χρονος αποφασίσει να μιλήσει στην Ανακρίτρια για τους επώνυμους που εμπλέκονται στη φρικιαστική υπόθεση, «τότε στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου και τον καλλιτεχνικό χώρο, θα βρεθούν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ»!

Ο κ.Νουλέζας άφησε και αιχμές κατά της Ελληνικής Αστυνομίας λέγοντας πως αν ήθελε «θα είχε αντιδράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα», ενώ επεσήμανε ότι απεύχεται «άνωθεν παρέμβαση να την γλυτώσουν μεγαλοσχήμονες που μπαινόβγαιναν στο Μάρκετ του Η.Μ. και αναχωρούσαν μαζί τους με πολυτελή οχήματα και έχουν χάσει εσχάτως τον ύπνο τους».

Για να αφήσει και ένα ξεκάθαρο υπονοούμενο ότι υπάρχουν στοιχεία επ’ αυτού: «Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα τους όμως δεν μπορούν να σβηστούν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This