Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία για την 6χρονη που πέθανε ξαφνικά

H κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία

Must Read

Σοκ και θρήνο προκάλεσε η είδηση ότι ένα κοριτσάκι μόλις 6 ετών, έχασε ξαφνικά τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ενώ είχε μεταφερθεί στα επείγοντα.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που αναμενόταν να ρίξουν «φως» στον τραγικό χαμό του παιδιού, έδειξαν στοιχεία λοίμωξης του αναπνευστικού με ραγδαία εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ thesstoday.gr, δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις, ενώ περισσότερα στοιχεία για τον θάνατο του παιδιού, θα δοθούν από τις ιστολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η 6χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σοχού και αφού την εξέτασαν οι γιατροί, ζήτησαν να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο. Εκεί, και ενώ βρισκόταν στα επείγοντα όπου εξεταζόταν από γιατρούς, το παιδί υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Άμεσα, οι γιατροί διασωλήνωσαν την 6χρονη, ωστόσο υπέστη και δεύτερη ανακοπή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, η 6χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This