«Οι γιατροί μας έλεγαν δεν θα ζήσει» – Συγκινεί η μητέρα της Όλγας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της

Η 41χρονη έσφιξε το χέρι των γονιών της δέκα μήνες μετά τον ξυλοδαρμό της από τον προπονητή τζούντο

Must Read

Δέκα μήνες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της και προπονητή τζούντο στην Αργυρούπολη, η 41χρονη Όλγα που βρισκόταν σε κώμα, κατάφερε να ξυπνήσει και να δείξει ότι δεν έχει πάψει να μάχεται για τη ζωή της. 

Παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα, η 41χρονη γυναίκα που έχει μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, έσφιξε το χέρι των γονιών της, είναι συνεργάσιμη με τους θεραπευτές της και δείχνει να ανταποκρίνεται στις οδηγίες τους.

Σε δηλώσεις της, η μητέρα της 41χρονος ανέφερε ότι η οικογένειά της δεν είχε ελπίδες, αφού οι γιατροί τους είχαν πει ότι δεν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή: «Ήταν δυνατή και άντεξε γιατί όταν την πήγα στο νοσοκομείο κρεμόταν από μια κλωστή και μου έλεγαν (οι γιατροί) ότι δεν πρόκειται να ζήσει» είπε στην εκπομπή Live News.

Μιλώντας για τη στιγμή που η κόρη τους, τους έσφιξε το χέρι ξανά μετά από μήνες, η μητέρα ανέφερε: «Είναι το μόνο που κάνει. Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο».

«Τώρα ξεκίνησε λογοθεραπείες. Είπε δύο λέξεις. Ένα ”όχι”, ένα ”ναι” και ένα ”καλά” είπε στον άντρα μου. Τίποτε άλλο. Με πολλές στερήσεις τα μεγαλώσαμε τα παιδιά μας. Αυτό το τέρας να σαπίσει μέσα, να μην ξαναβγεί έξω. Για να μην χτυπήσει καμιά άλλη γυναίκα και καμιά μάνα να μην ξανακλάψει» δήλωσε η μητέρα της Όλγας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This