Πα-τέρας απειλούσε ότι θα σκοτώσει την 14χρονη κόρη του: «Θα σε γονατίσω. Δεν θα ζήσεις»

Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές

Must Read

Πατέρας στον Αλμυρό Βόλου, απείλησε να σκοτώσει την 14χρονη κόρη του κατά τη διάρκεια οικογενειακού καυγά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στην προσπάθεια της πεθεράς του να βοηθήσει το παιδί, έπεσε και εκείνη θύμα της οργής του 50χρονου πατέρα. «Θα σε γονατίσω, θα σε σκοτώσω, δεν θα ζήσεις», φώναζε ο πατέρας στο 14χρονο κορίτσι. Το επεισόδιο ανάγκασε την μητέρα του 14χρονου παιδιού να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία και οι τρεις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση εναντίον του 50χρονου, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που φαινόμενα βίας σημειώθηκαν στο σπίτι. Ο 50χρονος ο οποίος συχνά είχε βίαια ξεσπάσματα συνελήφθη και πήρε προθεσμία μέχρι αύριο για την απολογία του.

«Θα σε γονατίσω, θα σε σκοτώσω, δεν θα ζήσεις» φώναζε ο πατέρας στο 14χρονο κορίτσι. Το τελευταίο επεισόδιο ανάγκασε τη μητέρα του παιδιού να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία και οι τρεις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση. Ο 50χρονος συνελήφθη για να δηλώσει στους αστυνομικούς πως δεν απείλησε και δεν εξύβρισε το παιδί και την πεθερά του , αλλά είναι ένας ήσυχος άνθρωπος, που ήταν κλεισμένος σπίτι λόγω covid. Ζήτησε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθεί και διατάχθηκε η κράτησή του ώστε να μην πλησιάσει την οικογένεια. Μάλιστα, σε έρευνα της αστυνομίας μετά την καταγγελία, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του 4 μαχαίρια που κατείχε παράνομα αλλά και μια καραμπίνα, για την οποία κατείχε νόμιμη άδεια χρήσης. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι εξύβριση κατά συρροή, απειλή και παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This