Στις 25 Νοεμβρίου θα απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της

Must Read

Στις 25 Νοεμβρίου θα βρεθεί στα δικαστήρια για την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε και έλαβε σήμερα από την 35η τακτική Aνακρίτρια, η οποία ερευνά τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών τής κατηγορουμένης, Μαλένας και Ίριδας.

Η ανακρίτρια αποδέχθηκε το αίτημα της κατηγορουμένης να της δοθεί επιπλέον χρόνος για την απολογία της και έδωσε στην 34χρονη άλλες εννέα ημέρες πριν βρεθεί ξανά ενώπιόν της.




Είναι η δεύτερη προθεσμία που λαμβάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς προηγήθηκε εκείνη που είχε πάρει στις 25 Οκτωβρίου, για σήμερα.

Η προφυλακισμένη και ήδη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία αλλά και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, καλείται να απολογηθεί ως υπαίτια για τη δολοφονία της Μαλένας, 3,5 ετών, στις 13 Απριλίου 2019, και της μόλις έξι μηνών Ίριδας, στις 21 Μαρτίου 2021.

Παράλληλα, αναμένει τον προσδιορισμό της δίκης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου για όσα της καταλογίζονται ότι διέπραξε σε βάρος της 9χρονης κόρης της.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This