«Θα θάψω τον Ηλία Μίχο με τα ίδια μου τα χέρια» ξεσπά η γιαγιά της 12χρονης

Έρχονται νέες συλλήψεις

Must Read

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, μετά και την πρόσφατη κατάθεσή της στην αστυνομία, στην οποία αναγνώρισε κι άλλα πρόσωπα βιαστών.

«Τέρας ο Ηλίας Μίχος»

Η γιαγιά της 12χρονης από τα Σεπόλια ξέσπασε κατά του Ηλία Μίχου: «Εκμεταλλεύτηκε την αγάπη που του είχαν τα παιδάκια» είπε με νόημα. «Λέω τουλάχιστον εγώ τα χρόνια μου τα πέρασα, να τον θάψω με τα χέρια μου ζωντανό. Έτσι είπα ακριβώς. Εκμεταλλεύτηκε την αγάπη που του είχαν τα παιδάκια. Έτρεχαν όλα και έλεγαν πάμε στον φτηνιάρη γιαγιά να πάρουμε δώρο, πάμε στον φτηνιάρη γιαγιά. Έτσι τον έλεγαν, φτηνιάρη. Που πούλαγε χαμόγελο και αγάπες και ξεγέλασε τα παιδάκια. Έλεος πια, αυτό είναι τέρας, δεν είναι άνθρωπος. Μεταμορφωμένο τέρας είναι. Ο Θεός να πάει καλά, να φτιάξει πάλι η οικογένειά μας να ηρεμήσουμε. Τα παιδάκια μας ήταν μια χαρά. Δεν ξέρω, έπεσε βόμβα και γίναμε άνω κάτω» ανέφερε η γιαγιά του άτυχου κοριτσιού. Και σημείωσε: «Είμαι δυνατή, έχω δύναμη μέσα μου. Έχω περάσει πάρα πολλά στη ζωή μου, έχασα το παιδάκι μου 31 χρόνων, το σκότωσε αυτοκίνητο και πάλι άντεξα, οπότε θα αντέξω και τώρα». 

Έρχονται νέες συλλήψεις

Η 12χρονη, συγκεκριμένα, στην τελευταία της κατάθεση έκανε λόγο για άλλα 13 άτομα με τα οποία βρέθηκε σε οίκο ανοχής ή στα Σεπόλια και την βίασαν. Από την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως τουλάχιστον 3 άτομα και οι ταυτοποιήσεις συνεχίζονται, ενώ αναμένονται τουλάχιστον τρία εντάλματα σύλληψης.

 

Αθωώνει τη μητέρα της η 12χρονη

Την αθωότητα της μητέρας της φέρεται να προσπάθησε να αποδείξει η 12χρονη στην τελευταία της, την τέταρτη κατά σειρά, κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση την 1η Νοεμβρίου. Το κορίτσι δέχτηκε πάρα πολλές ερωτήσεις από την παιδοψυχολόγο και υποστήριξε ότι έλεγε ψέματα στη μητέρα της ότι «βγαίνει στην πλατεία». Εκείνη συνέχισε να την παίρνει τηλέφωνο και τότε η 12χρονη επέστρεφε στο σπίτι. «Είχα δύο κινητά. Η μαμά μου τα έβλεπε. Έβλεπε με ποιους μιλάω, αλλά δεν… Εγώ τα διέγραφα. Είχα δικό μου κωδικό. Η μαμά μου δεν το γνώριζε. Μου είχε ζητήσει να κοιτάξει το κινητό για να δει με ποιον μιλάω. Εγώ τα έσβηνα τα μηνύματα» είπε η 12χρονη. Παράλληλα υποστηρίζει ότι η μητέρα της μπορούσε να δει κάποια από τα social media της 12χρονης, όχι όμως και το Blindchat, στο οποίο οι επίδοξοι βιαστές της προσπαθούσαν να την προσεγγίσουν. «Η μαμά μου έβλεπε το Instagram. Το Blindchat ήταν σε φάκελο που είχα κρύψει. Δεν ήταν εύκολο να βρει την εφαρμογή».

 







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This