«Διώξτε με από εδώ» – Βίντεο με τον 14χρονο μέσα στο Παίδων μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Τι λέει ο φύλακας που ξυλοκοπήθηκε από συγγενή του 7χρονου

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 7χρονου και μιας 13χρονης από έναν 14χρονο μέσα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Το 7χρονο αγόρι ενημέρωσε τηλεφωνικά τη μητέρα του και λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο έφτασε ο θείος του, ο οποίος αφού ξυλοκόπησε τον υπεύθυνο φύλαξης, στη συνέχεια έδειρε και τον 14χρονο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το live news, γονείς και παιδιά ακούνε φωνές και βγαίνουν στους διαδρόμους του νοσοκομείου. Νοσηλευτές και ψυχολόγοι επιχειρούν να ηρεμήσουν τον 14χρονο και ζητούν εξηγήσεις για τα όσα κατήγγειλαν τα άλλα δύο παιδιά.

 «Δεν μου αρέσει να με κουτσομπολεύουν» ακούγεται να λέει ο 14χρονος. «Για το τι έχεις κάνει λέμε» ακούγονται να λένε οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο. «Δεν το έχω κάνει, γι’ αυτό σας λεώ να μην μιλάτε. Διώξτε με από εδώ, δεν θέλω την ψυχολόγο» απαντά ο έφηβος. «Ηρέμησε, άκουσέ με. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό κάθε μέρα. Ούτε να κλειδωνόμαστε εδώ τόσες ώρες» ακούγεται να λέει κάποιος από το προσωπικό.




Για το περιστατικό μίλησε στην εκπομπή και ο φύλακας του νοσοκομείου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άνδρα συγγενή του 7χρονου:

«Έγινε καταγγελία σε εμάς από τη μητέρα ενός παιδιού, ότι του είπε το παιδάκι του ότι δέχτηκε αισχρόλογα, παρενόχληση. Ήταν και η μάνα και η γιαγιά και ούρλιαζαν εκεί πέρα. Ακολούθησα το πρωτόκολλο, ενημέρωσα τους γιατρούς, ηρεμήσαμε λίγο τα πράγματα, τους μαζέψαμε, τους πήγαμε επάνω στους ορόφους» είπε και πρόσθεσε: «Ήρθε ουρλιάζοντας: ”Είμαι ο πατέρας του παιδιού”, πήγαν να μου βιάσουν το παιδί και με έβριζε: ”Άνοιξε ρε μ*****”. Ψιλοαρπαχτήκαμε εκεί πέρα, μου έσκισε λίγο το πουκάμισο, μπήκε με τη βία μέσα στο νοσοκομείο. Και μέχρι να προλάβουμε να βρούμε που ήταν ο (…) να το προστατεύσουμε το παιδί, ήδη το είχε βρει αυτός. Το είχε δείρει και είχε πηδήξει την μάντρα του Αγία Σοφία και είχε εξαφανιστεί» πρόσθεσε ο φύλακας.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στην εκπομπή όσα άκουσε: «Ακουγόντουσαν φωνές, ακουγόντουσαν πάρα πολλοί άντρες να τσακώνονται μεταξύ τους, αλλά εγώ δεν κουνήθηκα από το δωμάτιο, ούτε ήθελα να βγω στο παραθυράκι να δω. Είμαι τρομοκρατημένη, φοβάμαι πάρα πολύ για τη σωματική ακεραιότητα την δική μου και των παιδιών».

Τι λένε για τον 14χρονο αυτόπτες μάρτυρες

Αυτόπτες μάρτυρες μιλώντας στην εκπομπή, ανέφεραν ότι ο 14χρονος βρίσκεται παρατημένος στο νοσοκομείο από τον Ιούλιο και δεν έχουν δει κανέναν να τον επισκέπτεται: «Το παιδί αυτό έχει εγκαύματα και θα έπρεπε να έχει φύγει από εδώ, από καιρό αλλά δεν βρίσκεται δομή να το πάρει. Όσο καιρό είμαι εδώ, δεν έχω δει κανέναν να έρχεται να το βλέπει. Είναι ένα παιδί το οποίο φέρει εγκαύματα στο πρόσωπό του, το οποίο φαίνεται μερικές φορές ότι θέλει να παίξει με τα άλλα παιδιά, άλλες φορές εξαγριώνεται και φωνάζει, άλλες φορές χτυπάει».

Το μεγάλο ερώτημα στην όλη υπόθεση είναι γιατί φιλοξενούνται στο νοσοκομείο παιδιά τα οποία δεν δέχονται την απαραίτητη φροντίδα, δεν πηγαίνουν σχολείο και δεν κοινωνικοποιούνται και γιατί έως τώρα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από το υπουργείο Υγείας;




Δείτε επίσης:

Σοκ στο Αγλαΐα Κυριακού: Τα 81 «παρκαρισμένα» παιδιά και οι απίστευτες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης!

Ξύλο μέσα στο νοσοκομείο Παίδων μετά από καταγγελία 7χρονου ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 14χρονο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This